Τηλεθέαση 15/10: Ηττήθηκαν από το ποδόσφαιρο τα προγράμματα της prime time, νικητής ο Ολυμπιακός
Δείτε τα ποσοστά
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ στον ΑΝΤ1 κυριάρχησε στην prime time της Πέμπτης, καταγράφοντας υψηλές επιδόσεις και αφήνοντας πίσω τις σειρές και τις ψυχαγωγικές εκπομπές που δυσκολεύτηκαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε μόνο να ξεχωρίσει στο γήπεδο απέναντι στη Μαρσέιγ, αλλά κέρδισε και τη μάχη της τηλεθέασης το βράδυ της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου. Η ζωντανή μετάδοση της αναμέτρησης από τον ΑΝΤ1 κυριάρχησε στην prime time, αφήνοντας πίσω τις σειρές και τις ψυχαγωγικές εκπομπές των υπόλοιπων καναλιών. Μάλιστα, λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών εκτοξεύτηκε, με τα ποσοστά να ξεπερνούν το 30% στο γενικό σύνολο.
Τηλεθέαση: Πρωτιά για τον Ολυμπιακό, πίσω έμειναν οι σειρές
Στο δυναμικό κοινό, η αναμέτρηση Μαρσέιγ – Ολυμπιακός συγκέντρωσε 21,4%, με την υψηλότερη επίδοσή της να φτάνει το 26,6%. Την ώρα που ο ποδοσφαιρικός αγώνας συγκέντρωνε το ενδιαφέρον, οι σειρές του Alpha κινήθηκαν σε αισθητά χαμηλότερα επίπεδα, με το «Μπαμπά σ’ αγαπώ» να σημειώνει 14,3% και το «Μια Γυναίκα» να ακολουθεί με 13,9%.
Στη συνέχεια της κατάταξης βρέθηκε το «Κάμπινγκ» με 11%, ενώ ο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και το First Dates κινήθηκαν λίγο πάνω από το 10%, καταγράφοντας 10,5% και 10,7% αντίστοιχα. Αντίθετα, οι επιδόσεις των «Δύο Μαύρων Πουκαμίσων» και των «Μπλε Ωρών» ήταν αισθητά χαμηλότερες, με 8,1% και 6,3% αντίστοιχα. Έτσι, αρκετά προγράμματα της βραδινής ζώνης δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το φράγμα του 10% στο δυναμικό κοινό.
Εκτοξεύτηκε η τηλεθέαση στο γενικό σύνολο
Η κυριαρχία του Ολυμπιακού αποτυπώθηκε και στο γενικό σύνολο, όπου ο αγώνας συγκέντρωσε 23,2%. Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η τηλεθέαση έφτασε το 31,5%, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της ποδοσφαιρικής μετάδοσης στον ΑΝΤ1.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι «Μπλε Ώρες» του ΣΚΑΪ με 16,2%, ενώ το «Μια Γυναίκα» ακολούθησε με 14,3%. Ο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» σημείωσε 13,7% και το «Μπαμπά σ’ αγαπώ» κατέγραψε 13,6%. Πιο κάτω βρέθηκαν τα «Δύο Μαύρα Πουκάμισα» με 11,5% και το «Κάμπινγκ» με 10,8%, ενώ το First Dates περιορίστηκε στο 8,4%, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση μεταξύ των συγκεκριμένων προγραμμάτων.
En