Τη δεύτερη μέσα σε δύο μέρες επίσκεψη στα γραφεία του ΔΟΛ στην Μιχαλακοπούλου, πραγματοποίησε σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, ο εκδότης του «Έθνους» Φώτης Μπόμπολας.

Η πρώτη φορά που ο τελευταίος βρέθηκε στο γραφείο του εκδότη του «Βήματος», ήταν το προηγούμενο Σάββατο. Όπως αναφέρουν οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο αποκλειστικό αντικείμενο της κουβέντας ανάμεσα στους δύο άνδρες, ήταν η πρόταση που φέρεται να έχει καταθέσει ο κ. Μπόμπολας προς τις τράπεζες, προκειμένου να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο τόσο των εντύπων του ΔΟΛ, όσο και των υπόλοιπων εκδοτικών επιχειρήσεων στις οποίες κατέχει ποσοστό η πλευρά Ψυχάρη. Σύμφωνα με τα όσα έχει αποκαλύψει και κατά το παρελθόν η εφημερίδα «Παραπολιτικά», οι τράπεζες, στην περίπτωση φαίνεται να ενθαρρύνουν το σενάριο της συγχώνευσης των δύο Ομίλων, με την προϋπόθεση ότι θα εισρεύσει ζεστό χρήμα στην νέα κοινή εταιρεία.

Πάντως, ανεξάρτητα από τα παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί ότι το κατώφλι του ΔΟΛ, πέρασε σήμερα και ο Βασίλης Μουλόπουλος, κουμπάρος του κ. Ψυχάρη, ο οποίος εμφανίζεται και ως «εγγυητής» του deal ανάμεσα στον εκδότη του «Βήματος» και τον κ. Μπόμπολα. Ως γνωστόν ο κ. Μουλόπουλος, πέραν της σχέσης που διατηρεί με τον κ. Ψυχάρη, είναι ένας από τους λίγους που εμπιστεύεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στα θέματα των Media.