ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
“EIΠΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ…”
ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΔΙΠΛΟ CD

Για πρώτη φορά με εφημερίδα το πλατινένιο, διπλό CD της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. 32 αγαπημένες επιτυχίες από τη ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας της στο Θέατρο Βράχων.

Το ρεπερτόριο και οι επιλογές της Ελεωνόρας Ζουγανέλη ανεξάντλητες, κινούνται μεταξύ άλλων στα δικά της αγαπημένα τραγούδια – “ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕ”, “ΕΛΑ”, “Η ΑΓΑΠΗ ΑΡΓΕΙ”, “ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ”, “ΜΙΚΡΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ” κ.α., σε τραγούδια που έχει αγαπήσει πολύ – “ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝΕ” του Αλκίνοου Ιωαννίδη, «ΔΕ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΩ» του Νίκου Πορτοκάλογλου, «ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΛΩΣΑ» του Γιώργου Ανδρέου, «ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΩ» του Λάκη Παπαδόπουλου που είχε ερμηνεύσει πρώτη φορά η μητέρα της Ισιδώρα Σιδέρη κ.α., αλλά και σε λαϊκά σπουδαία τραγούδια όπως το «ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ» του Πάνου Γαβαλά.

6000 θεατές κατέκλυσαν τους βράχους του Βύρωνα και απόλαυσαν την νέα γενιά του Ελληνικού τραγουδιού. Η συναυλία αυτή ηχογραφήθηκε και αποτυπώθηκαν σε CD όλη αυτή η ζωντάνια, η συγκίνηση, το ταλέντο, ο σεβασμός, η αγάπη των νέων καλλιτεχνών για τραγούδια ιδιαίτερα και πιο “διαφορετικά”. Οικοδέσποινα η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ και καλεσμένοι οι φίλοι της και συνοδοιπόροι στη γοητευτική περιπέτεια της μελωδίας, ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, IMAM BAILDI.


Αλάτι και Πιπέρι
Τεύχος 26


Η πλήρως ανανεωμένη ομάδα του περιοδικού γεύσης και καλής ζωής «Αλάτι και Πιπέρι», στρώνει Πασχαλινό τραπέζι για εσάς. 30+ δοκιμασμένες συνταγές για το τραπέζι της Λαμπρής, από τους καλύτερους σεφ!

Η Μυρσίνη Λαμπράκη, ο Γιάννης Μπαξεβάνης, ο Μιχάλης Νουρλόγλου, ο Στέλιος Αρακάς, η Αντωνία Κατή, η Ελένη Σαβιολάκη, ο Αριστοτέλης Μέγκουλας, ο Άκης Ανδρεάκος και η Ρένα Οροκλού ετοιμάζουν τις νοστιμότερες ιδέες για το φετινό Πάσχα!

• Τα μυστικά της τέλειας μαγειρίτσας και 2 παραδοσιακές συνταγές.
• Σάλτσες, μεζέδες και σαλάτες, γλυκά με κρέμες και τυριά. Πρωινό με τσουρέκι και κόκκινα αβγά.
• Κοκορέτσι και κοντοσούβλι προβατίνας βήμα βήμα, κλασικό τσουρέκι μαστιχάτο.
• Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το αρνί και το κατσίκι & 5 διαφορετικές εκδοχές μαγειρέματος

Πολλές ακόμη γεύσεις και προτάσεις, εστιατόρια, μαγαζιά, προϊόντα, ειδήσεις, ιστορίες, τεχνικές, μυστικά και όσα πρέπει να γνωρίζετε για να τρώτε καλά και να πίνετε καλύτερα.

Λεξικό τής Νέας Ελληνικής Γλώσσας – Τόμος Δ’
Του Γιώργου Μπαμπινιώτη

Καρπός τής επιστημονικής γνώσης και πείρας τού Γ. Mπαμπινιώτη, καθηγητή τής Γλωσσολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή τού Πανεπιστημίου Aθηνών.

Το λεξικό που διαβάζεται και λύνει απορίες. Για πρώτη φορά σε ελληνικό λεξικό περιλαμβάνονται περισσότερα από χίλια ειδικά Σχόλια που εξηγούν τη σωστή χρήση, τις σημασίες, την ορθογραφία, την ιστορία κ.λπ. των λέξεων τής ελληνικής γλώσσας και ένθετο Παράρτημα με εποπτικούς Πίνακες που οργανώνουν και ομαδοποιούν πλήθος χρήσιμων ενημερωτικών γλωσσικών πληροφοριών με πολλαπλό ενδιαφέρον.

Το λεξικό που δίνει την ετυμολογία όλων των λέξεων τής Nέας Eλληνικής (συμπεριλαμβανομένων των τοπωνυμίων, ανθρωπωνυμίων κ.λπ.), με ετυμολόγηση και των λέξεων που προέρχονται από την αρχαία γλώσσα.

Το εγκυρότερο λεξικό τής γλώσσας μας, συντεταγμένο από ειδικούς (γλωσσολόγους), σύμφωνα με τις αρχές και τις μεθόδους τής σύγχρονης επιστημονικής λεξικογραφίας.

Το λεξικό με τον μεγαλύτερο πλούτο λέξεων, φράσεων, σημασιών και χρήσεων τής σύγχρονης γλώσσας, απαραίτητο σε κάθε Έλληνα: μαθητή, φοιτητή, επαγγελματία, επιστήμονα και γενικά σε κάθε ενδιαφερόμενο για την ελληνική γλώσσα.
Ο Δ’ Τόμος, αυτή την Κυριακή, αποκλειστικά με την Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου.



Μη χάσετε τις μοναδικές προσφορές της Κυριακάτικης Ελευθερίας του Τύπου