Η Επένδυση κυκλοφορεί το Σάββατο 22.4 με 2 μεγάλες προσφορές!

ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ σε DVD

H Πέππα το Γουρουνάκι

Ο 2ος ΚΥΚΛΟΣ

MH XAΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ DVD ME 5 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Η Πέππα διασκεδάζει με την οικογένεια και τους φίλους της, πηγαίνει στο σχολείο και μαθαίνει πράγματα. Της αρέσει το μπαλέτο, οι μεταμφιέσεις και οι νερόλακκοι. Θυμώνει με τον μικρότερο αδερφό της Τζορτζ, μαλώνει τους φίλους αλλά στο τέλος είναι πάντα αγαπημένοι και ένα μικρό μάθημα έχει βγει μέσα από τους καβγάδες και τις περιπέτειες. Η οικογένεια της Πέππα λειτουργεί πάντοτε συλλογικά. Όλα τελειώνουν χαρούμενα με δυνατά ρουθουνίσματα και γέλια.

Η Πέππα το Γουρουνάκι είναι η πολυβραβευμένη παιδική σειρά της Entertainment One (Βραβεία: BAFTA Children’s Award 2005 Best Pre-School Animation / AIAFF Best TV Production 2005 / British Animation Award Nominated for best pre-school), που προβάλλεται από το 2004 και στην Ελλάδα από το 2012. Μέσα στα χρόνια προβολής της η σειρά έχει αγαπηθεί πολύ από τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας.

----

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ!

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

Αποκτήστε τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς του κόσμου σε υπερπολυτελείς συλλεκτικές εκδόσεις, όπως ακριβώς κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία!

Μη χάσετε το νέο βιβλίο της σειράς:

ΚΝΟΥΤ ΧΑΜΣΟΥΝ

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΑΒΑ | Η ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΒΟΛΙ | ΚΡΥΦΟΣ ΠΟΝΟΣ

Ο Νορβηγός λογοτέχνης Κνουτ Χάμσουν, που τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1920, έχει χαρακτηριστεί ως ηγετική φυσιογνωμία της νεορομαντικής εξέγερσης και θεμελιωτής της σύγχρονης λογοτεχνίας. Το έργο του άσκησε μεγάλη επιρροή σε σπουδαίους συγγραφείς, όπως ο Μαξίμ Γκόργκι, ο Τόμας Μαν και ο Ισαάκ Μπάσεβις Σίνγκερ.

«Είναι μια Αιθιοπίνα δεκαεννιά χρόνων, λυγερή, εκθαμβωτικά όμορφη, βασίλισσα και γυναίκα στο ίδιο πρόσωπο... Σηκώνει το πέπλο από το πρόσωπό της και ρίχνει το βλέμμα της στον

βασιλιά. Τα μαύρα μαλλιά της σκεπάζονται ολότελα από το ασημοδιάφανο διάδημα που φοράει. Φαίνεται σαν μια Ευρωπαία που ταξίδεψε στην Ανατολή και πήρε κάποια πνοή απ’ τον ήλιο της.»

(Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΑΒΑ)

«Κάτι μ’ έσπρωχνε παρά τη θέλησή μου. Αισθανόμουν πως ήμουν δυσάρεστα συγκινημένος και πέρασα μπροστά από το βαγόνι του. Μα ενώ προχωρούσα, σκέφτηκα ξαφνικά πως θα μπορούσε να πιστέψει ότι τον φοβόμουν. Επειδή ήμουν κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερος, δεν ήθελα να υποχωρήσω μπροστά στον παράξενα ενδιαφέροντα αυτόν άνθρωπο. Γύρισα πίσω, παριστάνοντας ότι έψαχνα ακόμα θέση στον συρμό, και σταμάτησα αδιάφορα και σαν να ήταν τυχαίο μπροστά στο βαγόνι του. Άνοιξα την πόρτα κι ανέβηκα.»

(ΚΡΥΦΟΣ ΠΟΝΟΣ )

«Ο καιρός πέρασε, το παιδί γεννήθηκε, ο οικογενειακός γιατρός κατά περίεργη σύμπτωση είχε πάει τότε στην επαρχιακή πόλη και ενώ η νεαρή μητέρα κειτόταν ακόμα άρρωστη στο κρεβάτι, της ανήγγειλαν ότι το παιδί της είχε πεθάνει. Είχε γεννηθεί πεθαμένο; Όχι, έζησε μερικές μέρες.»

(Η ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΒΟΛΙ )