Τη δεύτερη μάχη τους θα δώσουν απόψε το βράδυ οι 12 διαγωνιζόμενοι του “The X Factor 2”. Οι φιναλίστ θα εμφανιστούν πάνω στη σκηνή προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό και να διεκδικήσουν μια θέση στο επόμενο live.

Στο σόου σήμερα θα ακουστούν τραγούδια όπως: «Δύο ψέματα» του Αντώνη Ρέμου, “Fairytale” του Alexander Rybak, «Άπονη καρδιά» του Γιάννη Πάριου, «Μάντισσα» της Μαρίνας Σάττι.

Γκεστ σταρ της βραδιάς ο Γιώργος Θεοφάνους με τον Γιώργο Χατζηνάσιο. Δυο συνθέτες σε μία μουσική συνύπαρξη που θα μαγέψει το κοινό. Έκπληξη της βραδιάς ο Ίαν Στρατής με τους Mad Street, που με τα τραγούδια τους η ατμόσφαιρα στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου θα γίνει εκρηκτική.

Στο τέλος του live θα ανέβουν στη σκηνή οι τέσσερις ομάδες μαζί με τον μέντορά τους, Γιώργο Μαζωνάκη, Τάμτα, Μπάμπη Στόκα και Γιώργο Παπαδόπουλο και ο Σάκης Ρουβάς θα ανακοινώσει τους εννέα διαγωνιζόμενους με τις περισσότερες ψήφους. Από τους τρεις που μένουν ανακοινώνεται εκείνος που είχε τις λιγότερες ψήφους και αποχωρεί αυτόματα. Οι δύο που απομένουν τραγουδούν από ένα κομμάτι δικής τους επιλογής και οι κριτές αποφασίζουν ποιος τελικά φεύγει Στο ειδικά διαμορφωμένο green room, η Ευαγγελία Αραβανή, κατά τη διάρκεια του show θα έχει δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα θα μας ενημερώνει για όλα όσα καταγράφονται στα social media.