Σε θέση σύγκρουσης κινούνται πια Nova και Super League, ύστερα από ακόμη ένα Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας κατά το οποίο δεν υπήρξε απόφαση ούτε για τον τρόπο διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος (με πλέι οφ ή χωρίς), ούτε για την πρόταση της συνδρομητικής πλατφόρμας να μειωθεί 18% το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Στελέχη της Nova επέκριναν το συνεταιρισμό για την ατολμία του, με την κριτική τους να στρέφεται κυρίως κατά των «μικρομεσαίων», οι οποίοι αντιδρούν τόσο στη μείωση των ομάδων όσο και στα λιγότερα χρήματα που προτείνει το συνδρομητικό κανάλι.

Όπως σημείωναν, οι σύλλογοι της Super League στρουθοκαμηλίζουν αρνούμενοι να δουν τα άδεια γήπεδα, την έλλειψη χορηγών και το μειωμένο ενδιαφέρον των φιλάθλων, ενώ οχυρώνονται πίσω από τα στενά συμφέροντα των ομάδων τους με το να μη συναινούν σε κανένα σχέδιο για τη βελτίωση του ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Από την άλλη, η διοργανώτρια αρχή αδυνατεί να λάβει αποφάσεις, με τις συνεχείς αναβολές του Δ.Σ., καθώς οι ομάδες με μικρά μπάτζετ αρνούνται να δεχθούν μείωση των χρημάτων που πρόκειται να λάβουν. Έτσι, το πρωτάθλημα να βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα, καθώς τρεις εβδομάδες πριν τη σέντρα της σεζόν, δεν έχει ψηφιστεί η προκήρυξή του.