Ο κύβος ερρίφθη για την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία ύστερα από περίσκεψη, αλλά και συζητήσεις µε τους ανθρώπους του Star φαίνεται ότι κατέληξε στην πρόταση για παρουσίαση του µεσηµεριανού δελτίου ειδήσεων του καναλιού, το οποίο θα είναι αναβαθµισµένο και θα έχει σηµαντική διάρκεια.

Η γνωστή δηµοσιογράφος, η οποία αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού στον ενηµερωτικό τοµέα και παρουσίαζε τα τελευταία χρόνια την πολύ επιτυχηµένη εκποµπή «Live U», µετακινείται ξανά στις ειδήσεις, όπου έκανε µεγάλες επιτυχίες ως ρεπόρτερ, αλλά και ως παρουσιάστρια στο παρελθόν.

Το µεσηµεριανό δελτίο του Star κατά πάσα πιθανότητα θα µεταδίδεται στις 14.00 ή στις 15.00.

Σε φουλ προετοιµασία βρίσκεται και το δίδυµο Καραβάτου-Κατσούλη, που ετοιµάζουν µια εκποµπή µε πολλές εκπλήξεις.

Οπως µαθαίνουµε, το σκηνικό θα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό και θα περιλαµβάνει, µεταξύ άλλων, πρωτότυπες… φωλιές πουλιών.

Επίσης, το περιεχόµενο της εκποµπής θα έχει µεν κλασικές ενότητες (άστρα, µαγειρική κ.λπ.), ωστόσο θα περιλαµβάνει και εκπλήξεις εναλλακτικού χαρακτήρα.

Ανάµεσά τους θα είναι καθηµερινά σκετσάκια, αλλά και διαδραστικά παιχνίδια µε τη συµµετοχή του κοινού.

Παράλληλα, ο Γιώργος Καπουτζίδης συζητά να είναι ο παρουσιαστής ενός εκ των δύο νέων τηλεπαιχνιδιών του καναλιού και πιθανότερα του καθηµερινού, που θα µεταδίδεται στις 9.00 μμ, χωρίς να αποκλείεται και εκείνο το οποίο θα προβάλλεται τις Κυριακές.