Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιµασίες για να βγει στον αέρα στις 2 Οκτωβρίου το Θέµα FM του διδύµου Αναστασιάδη-Καραµήτσου και του ∆ιονύση Παναγιωτάκη, το οποίο θα στελεχωθεί στο µεγαλύτερο κοµµάτι του από γνωστούς δηµοσιογράφους της εφηµερίδας «Πρώτο Θέµα» και του action24.gr.

Ωστόσο, πληροφορίες του «Secret» αναφέρουν πως ενδεχοµένως θα υπάρξουν και µετρηµένες στα δάχτυλα του ενός χεριού προσθήκες προσώπων, τα οποία δεν ανήκουν σε κανέναν από τους δύο οµίλους.

Μία από αυτές πιθανότατα θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος βρέθηκε εκτός ΣΚΑΪ τον Ιούλιο, µε αφορµή κάποιες εκφράσεις που χρησιµοποίησε εναντίον του πρωθυπουργού και για τις οποίες «αδειάστηκε» από τον σταθµό του Φαλήρου.

Έκτοτε ο γνωστός δηµοσιογράφος δεν έχει βρει επαγγελµατική στέγη, αλλά άνθρωποι που συνοµιλούν µαζί του λένε πως έχει έρθει σε συµφωνία µε τον υπό δηµιουργία ραδιοφωνικό σταθµό, προκειµένου να παρουσιάζει καθηµερινή ενηµερωτική εκποµπή. Αν η συνεργασία τελικά προχωρήσει, τότε ο Μπογδάνος θα είναι ένα από τα ελάχιστα πρόσωπα που θα ενταχθούν στο νέο ραδιόφωνο και δεν εργάζονται στο «Πρώτο Θέµα» και στο action24.gr.

Τη διεύθυνση του σταθµού και την προετοιµασία του εγχειρήµατος έχει αναλάβει ο Βασίλης Χιώτης, ο οποίος ταυτόχρονα συνεχίζει το ρεπορτάζ και την αρθρογραφία στην εφηµερίδα «Πρώτο Θέµα».