Τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου με 4 μεγάλες προσφορές

Νέος Τόμος: Πρακτικοί Οδηγοί Υγειάς για το σπίτι, της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου HARVARD

Η μεγάλη προσφορά συνεχίζεται! Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου μη χάσετε τον νέο τόμο:
Χρήση και κατάχρηση αλκοόλ – Ο δρόμος προς την απεξάρτηση: Συμβουλές για τη διαπίστωση και αποδοχή του προβλήματος με το ποτό και οι τρόποι αντιμετώπισης του. Πως επηρεάζει την υγειά το ποτό και ποιες είναι οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι για να το κόψετε. Σχέδιο 7 βημάτων για την απεξάρτηση

Η εκπληκτική σειρά βιβλίων «Πρακτικοί Οδηγοί Υγείας για το Σπίτι» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Harvard θα σας βοηθήσει όχι μόνο να γνωρίζετε τα καλύτερα μέτρα πρόληψης ασθενειών και προστασίας της υγείας σας, αλλά και να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πάθηση με υπευθυνότητα και ψυχραιμία. Οι 9 υπερπολυτελείς έγχρωμοι τόμοι της σειράς θα σας παρέχουν εξειδικευμένες συμβουλές για ένα σημαντικό αριθμό προβλημάτων υγείας που ταλαιπωρούν τον σύγχρονο άνθρωπο. Όλο το περιεχόμενο, οι πληροφορίες και τα γεγονότα προέρχονται απευθείας από περισσότερους από 8.000 γιατρούς και ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Harvard.

Με την εξειδίκευση και την εγκυρότητα της πιο αναγνωρισμένης ιατρικής σχολής στον κόσμο, οι Πρακτικοί Οδηγοί του Πανεπιστημίου Ηarvard θα αποδειχθούν το πιο χρήσιμο ιατρικό εργαλείο γνώσης που θα σας μάθει να αναγνωρίζετε τα συμπτώματα πολλών παθήσεων, τις συνέπειες και τους τρόπους αντιμετώπισης τους

Μαζί,
Νέο τεύχος: IQ test - Ο γρίφος του μυαλού μας και τα μυστικά του IQ

Ακονίστε το μυαλό σας και τεστάρετε την ευφυΐα σας με τον πιο έξυπνο και διασκεδαστικό τρόπο!

Στο 5ο τεύχος: τεστ ταχύτητας και τεστ οπτικής ασυμφωνίας

Τα τεστ IQ (τεστ ευφυΐας ή δείκτη νοημοσύνης) αποσκοπούν στη "μέτρηση" της ευφυΐας. Ευρύτατα διαδεδομένα στην αγορά εργασίας, όπου χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση των υποψηφίων, αποτελούν έναν δημοφιλή και απολαυστικό τρόπο για να ασκήσει κάποιος το μυαλό του. Το βιβλίο αυτό, σχεδιασμένο από δύο έμπειρους δημιουργούς τεστ IQ, περιλαμβάνει 1000 περίπου γρίφους του είδους και της μορφής που είναι πιθανόν να συναντήσετε σε πραγματικά τεστ ευφυΐας. Ακολουθώντας τις οδηγίες που σας δίνονται και τηρώντας το προκαθορισμένο χρονικό όριο, μπορείτε τώρα και εσείς να μετρήσετε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας και να αξιολογήσετε τις γνωστικές σας δεξιότητες. Ο Φίλιπ Κάρτερ και ο Κεν Ράσελ είναι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί γρίφων του μυαλού και έχουν κυκλοφορήσει περισσότερα από 100 σχετικά βιβλία.
ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ!

&
Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα του James Patterson

Ο Τζέιμς Πάτερσον, είναι ο Νο 1 συγγραφέας σε πωλήσεις στον κόσμο, τα βιβλία του να έχουν ξεπεράσει τα τριακόσια πενήντα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ η αστυνομική σειρά μυθιστορημάτων του «Γυναικεία Λέσχη Φόνων» είναι μια από της δημοφιλέστερες όλων των εποχών.
Επιλέξτε ανάμεσα στα βιβλία: Ο 6ος Στόχος ή η 8η Ομολογία
Ο 6ος Στόχος: Ένας μανιακός ανοίγει πυρ πάνω σ’ ένα κατάμεστο φέρι σπέρνοντας το θάνατο. Όταν η ντετέκτιβ Λίνζι Μπόξερ φτάνει στον τόπο της τραγωδίας, ανάμεσα στους νεκρούς και τους τραυματίες αντικρίζει βαριά πληγωμένη τη φίλη της και μέλος της Γυναικείας Λέσχης Φόνων, Κλερ Γουόσμπερν. Η Λίνζι ορκίζεται να βρει τον ένοχο. Αλλά είναι ένας όρκος που ίσως δεν μπορέσει να κρατήσει…
Η 8η Ομολογία: Την ώρα που οι πιο λαμπεροί εκατομμυριούχοι του Σαν Φρανσίσκο διασκεδάζουν στο πάρτι της χρονιάς, κάποιος παρακολουθεί, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να πάρει εκδίκηση από την Ίζα και τον Ίθαν Μπέιλι, το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της πόλης. Τελικά βρίσκει την ευκαιρία του –και είναι πράγματι το τέλειο έγκλημα. Δεν αφήνει ούτε ένα ίχνος πίσω του, στην εντυπωσιακή έπαυλη του ζευγαριού.

---
Μόνο με την απλή έκδοση των €2, η παιδική σειρά σε DVD: PAW PATROL
Μη χάσετε το 2ο DVD me 3 φανταστικά επεισόδια

Το PAW Patrol είναι μια σειρά για παιδιά με πρωταγωνιστές 6 ηρωικά κουτάβια και επικεφαλής ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAW Patrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσει την κοινότητα Adventure Bay. Από τον Μάρσαλ, το σκυλί-πυροσβέστη έως τον Τσέις, το σκυλί-αστυνομικό, και τον Σκάι, που πιλοτάρει ελικόπτερα, κάθε κουτάβι έχει τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ικανότητες, αλλά συνολικά η παρέα χαρακτηρίζεται για τη μοναδική ομαδικότητα που τη διακρίνει.
Όλα τα κουτάβια έχουν σκυλόσπιτα που μετατρέπονται σε σούπερ οχήματα και τσαντάκια που τα βοηθούν να χειριστούν οποιοδήποτε πρόβλημα - όπως το να βοηθήσουν γατάκια που βρίσκονται σε κίνδυνο, ή να σώσουν ένα τρένο από μία κατολίσθηση! Και δεν έχει σημασία πόσο χρονοβόρα είναι η κάθε αποστολή, η ομάδα πάντα βρίσκει χρόνο για παιχνίδι, για γέλιο, και για να… ξύσει το αυτί του Ryder.