Το νέο τεύχος του περιοδικού «CAR AND DRIVER» ΔΩΡΕΑΝ με την «Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου»!

Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο! Η απόλυτη σύγκριση των ισχυρότερων hot hatches στο κόσμο! Αποκλειστικά στο «Car and Driver» η «κόντρα» της χρονιάς: Honda Civic Type R εναντίον Ford Focus RS και VW Golf R εναντίον Mini Clubman JCW. Βρείτε τον νικητή στην τιτανομαχία των 1.200 ίππων: Audi RS3 εναντίον ΒΜW M2 και Mercedes-AMG A45. Δοκιμάζουμε τα νέα crossover της αγοράς: Skoda Karoq, SEAT Arona, KIA Stonic, Mitsubishi ASX. Συγκρίνουμε το Nissan Qasqhai 1.6d με το Suzuki Vitara 1.6d και το Opel Grandland X 1.6d με το Ford Kuga 1.5d. Ταξιδεύουμε στο Ζαγόρι με Peugeot 3008 και επιλέγουμε τα δέκα καλύτερα αυτοκίνητα της χρονιάς!

Αυτά και πολλά περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί 10 Δεκεμβρίου με την «Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου», ενώ στη συνέχεια για έναν μήνα θα βρίσκεται στα περίπτερα όλης της χώρας! Μην το χάσετε!

«Car and Driver», το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου με την καλύτερη συντακτική ομάδα!

Μαζί 2 ακόμα μεγάλες προσφορές

Ο νέος δίσκος του Νότη Σφακιανάκη «Όταν επικοινωνούμε»

Ο Νότης Σφακιανάκης, ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις επί σειρά ετών, στις πιο πρόσφατες επιτυχίες του! Ένας εκπληκτικός δίσκος με δυνατά τραγούδια που μας αφορούν όλους, δοσμένα με το μοναδικό πάθος του Νότη!

Περιλαμβάνει:
• Κοινωνία στο μείον
• Τα πάθη
• Το νησί
• Μάνα γη
• Το θεριό
• Η γραβάτα
• Προξενιό

& ακόμα,
ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ: Η αγαπημένη σειρά των παιδιών σε DVD που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! Αυτή την Κυριακή το 5ο DVD με 3 φανταστικά επεισόδια!

Η 4η σεζόν είναι ΕΔΩ! Μετά τη συνάντησή τους με τον νέο σύμμαχο, τον Fugitoid, τα χελωνονιντζάκια Leonardo, Donatello, Raphael και Μichelangelo, η Έιπριλ και ο Κέισι ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο για να σταματήσουν τους Triceratons από τη συλλογή όλων των μερών της γεννήτριας της μαύρης τρύπας. Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε με τις απίθανες περιπέτειες των πιο αστείων και φοβερών ninja!