Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έκανε την εµφάνισή της ως παρουσιάστρια τις ηµέρες των εορτών η δηµοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου, για την οποία το «S» είχε αποκαλύψει πως η διεύθυνση του καναλιού σκέπτεται να την αξιοποιήσει ακόµα περισσότερο, καθώς έχει διαγράψει µια πολύ καλή πορεία ως ρεπόρτερ, ενώ παρουσίασε µε επιτυχία κάποια µικρότερα δελτία.

Οπως πληροφορείται το «S», η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία έχει αναλάβει εδώ και λίγο καιρό και τη γενική διεύθυνση ειδήσεων, σκέφτεται σοβαρά να κάνει πιο µόνιµη την παρουσία της δηµοσιογράφου σε κεντρικά δελτία, αναθέτοντάς της πιθανότατα και την εµφάνισή της κάποια από τα Σαββατοκύριακα.

Η ίδια η Κατερίνα Παναγοπούλου, πάντως, δεν κρύβει τον ενθουσιασµό της για τη δυνατότητα που της δόθηκε.

Μάλιστα, τον εξέφρασε και δηµόσια, µε ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook:

«...θέλω να ευχαριστήσω δηµόσια την νέα διευθύντρια ενηµέρωσης του καναλιού, Μάρα Ζαχαρέα, για την ευκαιρία που µου έδωσε χωρίς ποτέ να της το ζητήσω, χωρίς ποτέ να έχουµε κάποια ιδιαίτερη προσωπική σχέση ή φιλία.

Και θέλω να πω ευχαριστώ, όχι µόνο για την ευκαιρία, αλλά και διότι ήταν δίπλα µου σε κάθε βήµα της διαδικασίας, φροντίζοντας και την παραµικρή λεπτοµέρεια κάθε στιγµή, ακόµα και ανήµερα των Χριστουγέννων! » έγραψε η δηµοσιογράφος, η οποία φαίνεται ότι το επόµενο διάστηµα θα διαδραµατίσει σηµαντικό ρόλο στο «γυαλί» του Star.