Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν με 4 μεγάλες προσφορές

Μη χάσετε τη νέα σειρά βιβλίων «Μαθαίνω...» των εκδόσεων DK, που κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Αποκτήστε το δεύτερο βιβλίο «Μαθαίνω βελονάκι»!

Η ολοκαίνουρια σειρά βιβλίων «Μαθαίνω…», των διάσημων εκδόσεων DK, κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά και περιλαμβάνει πρακτικές οδηγίες για να μάθετε εύκολα κάτι καινούριο! Σκεφτήκατε ποτέ να πλέξετε με βελονάκι αλλά δεν ξέρατε από πού να ξεκινήσετε; Το πρώτο βήμα είναι το βιβλίο «Μαθαίνω Βελονάκι», όπου τίποτα δεν υπονοείται και όλα εξηγούνται. Θα μάθετε πλέξιμο ακολουθώντας τον δικό σας ρυθμό, στους δικούς σας χρόνους και στην άνεση του σπιτιού σας. Με το βιβλίο «Μαθαίνω Βελονάκι», θα ξεκινήσετε απλά, με τις βασικές πλέξεις –μεταξύ άλλων το γαϊτανάκι στον αέρα και το ποδαράκι- θα εξασκηθείτε εφαρμόζοντας τις γνώσεις σας στα 20 σχέδια του βιβλίου και θα καμαρώσετε για τις καινούργιες ικανότητές σας πλέκοντας ένα καπελάκι, μωρουδιακά ή μια παραδοσιακή κουβέρτα. Οι εικόνες της τεχνικής βήμα - βήμα σας δείχνουν στην πράξη αυτό που άλλα μαθήματα απλώς θα σας έλεγαν θεωρητικά, ενώ τα σχέδια του βιβλίου θα σας βοηθήσουν ν’ αποκτήσετε αυτοπεποίθηση. Πολύ σύντομα θ’ αποκτήσετε ταλέντο στο πλέξιμο με βελονάκι!

Ακόμα,
Αποκτήστε τον 2ο τόμο από την μνημειώδη σειρά βιβλίων: «Κωνσταντίνος Καραμανλής, Οι Εθνικές Παρακαταθήκες»

Είκοσι χρονιά από τον θάνατο του ηγέτη που άλλαξε την Ελλάδα, έρχονται στο φως τα σπάνια αρχεία του Κωνσταντίνου Καραμανλή για όλα τα μεγάλα θέματα του ελληνισμού και τους μεγάλους σταθμούς της πορείας της χώρας για έξι δεκαετίες! Μια μνημειώδης εκδοτική προσφορά, σε αποκλειστική κυκλοφορία από τα Παραπολιτικά, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι. Αυτό το Σάββατο 17 Νοεμβρίου μη χάσετε τον 2ο τόμο, «Τα Ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό (μέρος Β’)»: Η κατάρρευση της Χούντας, η αλήθεια για την Κυπριακή τραγωδία, η ισορροπία δυνάμεων με την Τουρκία & η αποτροπή του πολέμου!

Λίγα λόγια για την έκδοση από τον επιμελητή της Γεώργιο Π. Μαλούχο: «Δεν είναι πολλοί οι ηγέτες στους οποίους οι λαοί απέδωσαν, και μάλιστα εν ζωή, τον χαρακτη¬ρισμό «Εθνάρχης». Ακόμα λιγότεροι είναι, όμως, εκείνοι που, στη συνέχεια, η Ιστορία δεν τους στέ¬ρησε το σπάνιο προσωνύμιο. Και ελάχιστοι είναι όσοι κατόρθωσαν κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό: αφού πρώτα αναγνωρίστηκαν σε αυτήν την έκτα¬ση στον καιρό τους, όσο αυτός περνά, χρόνια μετά τον θάνατό τους να εξακολουθούν να εκπλήττουν και να καθίστανται εκ νέου σημείο αναφοράς, ενό¬σω νέα προβλήματα, ερωτήματα και δυσκολίες κά¬νουν την εμφάνισή τους στο διάβα ενός έθνους –κάτι που συμβαίνει φυσικά «ερήμην» τους, κα¬θώς έχουν φύγει από τη ζωή, αλλά, κατά βάθος όχι και τόσο «ερήμην», αφού ο λόγος και το έργο τους έχουν αφήσει παρακαταθήκες στις οποίες ένας τό¬πος επιστρέφει ξανά και ξανά, όσο κι αν περνούν τα χρόνια. Και τελικά, με αυτόν τον τρόπο, πέτυ¬χαν να έρχονται διαρκώς εκ νέου στο φως και να εμπεδώνονται στην κοινή συνείδηση όλο και πε¬ρισσότερες άγνωστες πτυχές και όψεις της δρά¬σης τους, που δείχνουν βάθος πεδίου και εύρος σκέψης, υψηλή συνείδηση ευθύνης και εντυπω¬σιακή αποτελεσματικότητα πράξης, πολύ μπροστά από την εποχή τους. Μα και κάτι ακόμα:

Ο όρος «Εθνάρχης», που, αν και πήγασε από την παράτα¬ξή του, έγινε αργότερα αποδεκτός από το σύνολο σχεδόν του ελληνικού λαού, στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Καραμανλή δεν έχει να κάνει με αυτό το οποίο συνήθως συμβαίνει ιστορικά: με επιτυχείς πολέμους που μεγαλώνουν και ισχυρο¬ποιούν εδαφικά μία χώρα – κάτι το οποίο η Ελ¬λάδα είδε στο πρώτο μισό του 20ού αιώνα με τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Σε ό,τι αφορά τον Καραμανλή, έγινε κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο: αναγνωρίστηκε ως τέτοιος πολιτευόμενος σε καιρό ειρήνης. Και αυτό λέει πολλά για το μέγεθος των επιτευγμάτων του. Είκοσι χρόνια μετά τον θάνατό του, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής παραμένει ακρογωνιαίο σημείο αναφοράς της πορείας αυτού του τόπου. Είκοσι χρόνια αργότερα, η Ελλάδα εξακολουθεί να ενδιαφέρεται γι' αυτόν ανατρέχοντας στην Ιστορία της, όπως και όταν έρχεται αντιμέτωπη με τα πιο βασανιστικά ερωτήματα του παρόντος και του μέλλοντος. Όταν αναζητά αξιακά πρότυπα δημόσιας εξουσίας, σταθερές κατευθύνσεις και πραγματικές λύσεις προβλημάτων, τα οποία σήμερα διαρκώς πληθαίνουν και μεγεθύνονται. Στην ουσία, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν αφορά απλώς το παρελθόν. Αφορά, κυρίως, το μέλλον»


Μαζί,
Τα Παραπολιτικά σας πάνε θέατρο και σας κάνουν ΔΩΡΟ 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός* για την θεατρική παράσταση «Μπαμπά μη ξαναπεθάνεις Παρασκευή» που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας

Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων ετών, συνεχίζει και αυτό το χειμώνα στο Θέατρο ΡΙάΛΤΟ να γράφει τη δική της ιστορία για 11η σαιζόν σπάζοντας όλα τα ρεκόρ! Για μία ακόμη φορά το δυνατό και εξαιρετικά επιλεγμένο καστ της παράστασης συνεχίζει να μας εκπλήσσει, να μας συναρπάζει και να μας προσφέρει άφθονο γέλιο και διασκέδαση. Την μαύρη κωμωδία σκηνοθετεί, όπως πάντα, ο Αλέξανδρος Ρήγας, επιφυλάσσοντάς μας για άλλη μία φορά νέες εκπλήξεις…

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ Ώρα Έναρξης: 20:00
ΠΕΜΠΤΗ Ώρα Έναρξης: 21:15
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ώρα Έναρξης: 21:15
ΣΑΒΒΑΤΟ Ώρες Έναρξης: 18:00 και 21:30 (Δύο Παραστάσεις)
ΚΥΡΙΑΚΗ Ώρες Έναρξης: 17:00 και 20:00 (Δύο Παραστάσεις)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ - ΡΙΑΛΤΟ, Κυψέλης 54, Τηλέφωνο 2114107764
*Το κουπόνι ισχύει για όλες τις ώρες και όλες τις μέρες των παραστάσεων, από 25 Οκτωβρίου ως και 31 Δεκεμβρίου, 2018. Αγοράζετε 2 εισιτήρια της παράστασης στην τιμή των €20.

Μαζί,
Η αγαπημένη σειρά των παιδιών σε DVD: ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ

Η 4η σεζόν είναι ΕΔΩ! Μετά τη συνάντησή τους με τον νέο σύμμαχο, τον Fugitoid, τα χελωνονιντζάκια Leonardo, Donatello, Raphael και Μichelangelo , η Έιπρηλ και ο Κέισι ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο για να σταματήσουν τους Triceratons από τη συλλογή όλων των μερών της γεννήτριας της μαύρης τρύπας. Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε με τις απίθανες περιπέτειες των πιο αστείων και φοβερών ninja!