Τρεις υποτροφίες αξίας 1.500 ευρώ για παρακολούθηση σεμιναρίων θα προσφέρουν τα Παραπολιτικά 90,1 αυτή την εβδομάδα!

Πιο συγκεκριμένα, ο κάθε τυχερός ακροατής θα κερδίσει έναν ολοκληρωμένο κύκλο σεμιναρίων με θέμα το "Hotel Management" από το HotelBrain Braining Center.

Η έναρξη γίνεται στις 15 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται 15 Μαρτίου.

Θα εκπαιδευτείτε σε τομείς όπως:

Hotel Finance
Quality Assurance
Hotel Marketing
Sales and revenue management
Brain management system (είναι software)
International hotel brands

Tο HotelBrain Braining Centre είναι το καινοτόμο πρότυπο Κέντρο Πρακτικής και Βιωματικής Εκπαίδευσης, το οποίο μετρά ήδη 6 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας και είναι ήδη έτοιμο και φέτος, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Βούλα, να υποδεχτεί όλους όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την εμπειρική τους ξενοδοχειακή κατάρτιση αλλά και αυτούς που φιλοδοξούν να μπουν δυναμικά στην αγορά εργασίας των ξενοδοχείων.

Από σήμερα Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου ξεκίνησε ο διαγωνισμός για την 1η υποτροφία στην εκπομπή «Να 'χαμέ να λέγαμε» που πραγματοποιείται καθημερινά 12.00-13.00 μ.μ. , με τους Γιώργο Παπαχρήστο και Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου.

Τις επόμενες 2 υποτροφίες θα τις δώσει η εκπομπή «Ήτανε Δίκαιο και έγινε πράξη» με τον Θανάση Φουσκίδη που πραγματοποιείται καθημερινά 19.00-20.00 μ.μ.. Η πρώτη θα δοθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και η δεύτερη την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.

(Χρέωση 1,24 €/sms)