Ο Γιώργος Αυτιάς πέτυχε ένα ακόμη ασύλληπτο ρεκόρ για τα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση. Το πρωί του Σαββάτου έφτασε το 40% στις 8:27 πρώτα λεπτά, ποσοστό ρεκόρ για όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές όλων των καναλιών σε ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Ο Γιώργος Αυτιάς, που πρόσφατα εγκαινίασε συνεργασία με τα Παραπολιτικά, σαρώνει σε δημοτικότητα με ποσοστό που θα ζήλευαν και αρχηγοί κομμάτων. Και συνεχίζει ακάθεκτος δίπλα στην κοινωνία με πρωτότυπες ιδέες υπεράνω κομμάτων και πολιτικών αρχηγών. Τη στιγμή που οι πολιτικοί αρχηγοί συνωστίζονται πέριξ του 20-25%, ο ίδιος φτάνει το 40%.

Πώς; Απλό λένε οι ειδικοί της τηλεόρασης: «Ο Γιώργος Αυτιάς ξέρει τα οικονομικά της κοινωνίας και τα οικονομικά του Κράτους. Είναι δίπλα στην κοινωνία και τα χώνει σε όσους γυρίζουν την πλάτη στον κόσμο».

Δείτε τι κατάφερε το Σαββατοκύριακο: Νίκησε σε όλα τα κοινά, νεανικά και σύνολο όλες τις εκπομπές της τηλεόρασης.

Ο Γιώργος Αυτιάς έκανε μια πρόταση έκπληξη το περασμένο Σαββατοκύριακο σε Τσίπρα και Μητσοτοτάκη. Να μηδενιστεί ο ΦΠΑ σε 20 βασικά είδη διατροφής για να βοηθηθεί κάθε οικογένεια. Και από όσα μάθαμε ταρακούνησε πολλούς.

Εκείνος κάνει σεμνά τη δουλειά του, πάει 7 μέρες την εβδομάδα στον ΣΚΑΙ και η ηγεσία του ΣΚΑΙ έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένη που για δύο ακόμη χρόνια θα τον έχει κοντά της.