Η γνωστή αεροπορική εταιρεία Sky Express, εξοπλίστηκε με νέα υπερσύγχρονα αεροσκάφη, αναβαθμίζοντας την παρουσία της στις αερομεταφορές.
Η εταιρεία με αυτόν τον τρόπο, «εξαπλώνει» ακόμα περισσότερο, το δίκτυο των πτήσεών της, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην πτώση των τιμών των αεροπορικών ναύλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Sky Express προέβη σε ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά προγράμματα στο χώρο των αερομεταφορών, εν μέσω πανδημίας.

Με έξι υπερσύγχρονα airbus A320NEO και νέα έξι ATR72600 διαθέτει πλέον, τον πιο πράσινο στόλο στην Ελλάδα κι έναν απ’ τους πιο φιλικούς στο περιβάλλον σε όλη την Ευρώπη.


Η Sky Express παρέχει το μεγαλύτερο δίκτυο πτήσεων στο εσωτερικό της χώρας, ενώ εξυπηρετεί σημαντικούς προορισμούς στο εξωτερικό.
Η εταιρεία σηματοδοτεί μια νέα εποχή στις αερομεταφορές. Δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας σε έναν κλάδο, όπου η απασχόληση μειωνόταν. Δίνει περισσότερες επιλογές στους επιβάτες με νέες συνδέσεις και περισσότερα δρομολόγια.

Επιπλέον, είναι δίπλα στην ελληνική οικονομία με ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες ενισχύοντας, τον τουρισμό και τα νησιά, ενώ συμβάλλει στην πτώση των τιμών των αεροπορικών ναύλων προς όφελος των επιβατών.

Με την Sky Express, το τοπίο των αερομεταφορών στην Ελλάδα αλλάζει, δίνοντας ώθηση στην ελληνική οικονομία και περισσότερες επιλογές στο επιβατικό κοινό.