Είμαστε μόλις μια εβδομάδα μακριά από τα Χριστούγεννα και ίσα που προλαβαίνετε να κάνετε την έρευνα αγορά σας και να επιλέξετε όλα όσα χρειάζεστε για τους αγαπημένους σας και φυσικά… για τον εαυτό σας!

Μπορείτε να βρείτε όσα αναζητάτε εύκολα και σε ασύγκριτες τιμές στο SHOPFLIX.GR, μέσα από δεκάδες επιλογές σε πάνω από πέντε εκατομμύρια προϊόντα. Εδώ θα βρείτε δώρα για Εκείνη, όπως γυναικείες τσάντες και αρώματα αλλά και για Εκείνον, επιλέγοντας προϊόντα ανδρικής περιποίησηςκοσμήματα και ρολόγια.

Στο SHOPFLIX.gr όλοι κερδίζουν

Σε εκείνον τον φίλο που αγαπά την ζεστή ατμόσφαιρα του σπιτιού, μπορείτε να δωρίσετε κεριά ή αρωματικά χώρου ενώ ο φίλος που αγαπά τα gadgets και την τεχνολογία θα ενθουσιαστεί με ένα νέο smartphonelaptop ή και projector.

Εάν είστε δυνατός αναγνώστης μπορείτε να βρείτε δεκάδες βιβλία αυτοβελτίωσης, θρίλερ-μυστηρίου-τρόμου αλλά και λογοτεχνίας ενώ εάν αγαπάτε τα ταξίδια μια  action camera ή ένα drone σας είναι απαραίτητα για να τραβάτε μοναδικά πλάνα από κάθε σας προορισμό.

Φυσικά για τους… fitness freaks οι διάδρομοι γυμναστικής, τα βάρη-βαράκια και τα στρώματα γυμναστικής είναι must ενώ για εκείνους που αγαπούν την μαγειρική μια συσκευή μαγειρέματος ή μια κουζινομηχανή σίγουρα θα τους ενθουσιάσουν.

Μάλιστα μπορείτε να τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Πώς θα στείλετε την δωροκάρτα

Εάν δεν είστε σίγουροι ή ακόμα δεν μπορείτε να καταλήξετε σε ένα συγκεκριμένο δώρο, τότε επιλέξτε αυτό που… αρέσει σε όλους, την Δωροκάρτα SHOPFLIX!

Διαλέξτε το ποσό που θέλετε να διαθέσετε ανάμεσα σε 10 διαφορετικές επιλογές (από 10 έως και 150€) και εκείνοι θα προμηθευτούν όλα όσα χρειάζονται από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR.

Τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να την στείλετε είναι απλά και εύκολα:

  • Επιλέξτε την αξία του δώρου σας!
  • Συμπληρώστε το e-mail του αγαπημένου σας προσώπου και πατήστε «Αγορά».
  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και επιλέξτε τρόπο πληρωμής για να ολοκληρώσετε την αγορά.
  • Απευθείας μετά την ολοκλήρωση της αγοράς της δωροκάρτας, η δωροκάρτα σας θα φτάσει στον παραλήπτη μέσω e-mail, μαζί με έναν μοναδικό κωδικό, τον οποίο μπορεί να εξαργυρώσει με κάθε του παραγγελία στο SHOPFLIX και στο SHOPFLIX app!

Κερδίστε δώρο 5€

Είτε αγοράζετε δώρο είτε δωροκάρτα για τους αγαπημένους σας κερδίζετε κουπόνι 5€!

Με αυτό τον τρόπο οι Χριστουγεννιάτικες αγορές σας γίνονται ακόμα πιο συμφέρουσες. Τι σας συμφέρει ακόμα περισσότερο; Όσες φορές και να αγοράσετε… τόσα κουπόνια 5€ θα κερδίσετε!

Αγοράστε ό,τι προϊόν θέλετε ή δωροκάρτα SHOPFLIX μέσω site ή app, παραλαμβάνετε άμεσα ακόμα και μέσα στις γιορτές, λαμβάνετε στο email σας τον κωδικό του κουπονιού αξίας 5€ και φυσικά κάνετε όσες παραγγελίες θέλετε και κερδίζετε ξανά και ξανά!