Η Groupama Ασφαλιστική ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόφασή της να υποστηρίξει τον πολλά υποσχόμενο νεαρό Έλληνα αθλητή του Ju-Jitsu, Κωνσταντίνο Μπαλάσκα, ενισχύοντας την προσπάθειά του να διακριθεί σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό άθλημα.

Με δεκάδες μετάλλια σε πανελλήνιο, βαλκανικό, πανευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, ο Κωνσταντίνος Μπαλάσκας, από το 2016 έχει καθιερωθεί στον χώρο του Ju-Jitsu, με αποκορύφωμα τις πιο πρόσφατες και σημαντικότερες διακρίσεις του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu που διεξήχθη στο ABU DHABI όπου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία DUO SYSTEM men για 2 συνεχόμενες χρονιές 2021 και 2022, τοποθετώντας την Ελλάδα στην 6η θέση της γενικής κατάταξης στον πίνακα των μεταλλίων και τον ίδιο στην 1η θέση του Παγκοσμίου ranking στην κατηγορία Παίδων.

Η Groupama Ασφαλιστική, παραμένοντας πάντα αρωγός της ελπιδοφόρας νέας γενιάς, στέκεται έμπρακτα δίπλα στον Κωνσταντίνο Μπαλάσκα, ο οποίος, με προσωπικές θυσίες και σκληρή δουλειά, προσπαθεί να πετύχει τους υψηλούς στόχους του στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στους προσεχείς αγώνες του.

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται διαχρονικά στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Με 95 χρόνια ιστορίας και κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €158,6 εκ. το 2021, η εταιρεία διακρίνεται για την αξιοπιστία και την καινοτομία των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης υγείας & περιουσίας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα αναπτύσσει έξυπνες λύσεις αποταμίευσης και επένδυσης. Για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, αναβαθμίζει με συνέπεια τα ψηφιακά της εργαλεία και διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε κάθε γωνιά της χώρας. Το ανθρώπινο δυναμικό της Groupama Ασφαλιστικής -οι 295 εργαζόμενες και εργαζόμενοι- αποτελεί την κινητήριο δύναμη της εταιρείας που διασφαλίζει την συνεχή ανάπτυξη και ευημερία της και παράλληλα την καθιστά άκρως ανταγωνιστική. Από το 2007, η εταιρεία αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.groupama.gr/.

Πληροφορίες για τον Όμιλο Groupama

Ο γαλλικός πολυεθνικός όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καλύπτοντας τις ανάγκες πάνω από 12 εκατομμυρίων πελατών, σε παγκόσμιο επίπεδο. Με ιστορία που ξεπερνά τα 120 έτη, ο Όμιλος εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος ουσιαστικά στις οικονομικές προκλήσεις κάθε εποχής και στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Ο Όμιλος απασχολεί σήμερα περισσότερους από 32.000 εργαζομένους σε Ευρώπη και Κίνα . Περισσότερες σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση http://www.groupama.com/.