avatar

Ακολουθία των Παθών από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου

Parapolitika TV

Η ανατριχιαστική ιστορία με το παιδί-φάντασμα

Οι αναρτήσεις του Άνταμ Έλις έγιναν viral, ωστόσο ο ίδιος ο νεαρός άνδρας εμφανίζεται τρομοκρατημένος.

Ένας Νεοϋορκέζος μοιράστηκε μια «αλυσίδα» ανατριχιαστικών περιστατικών που έχουν σημειωθεί στο διαμέρισμά του, σε μια σειρά από tweet που έκαναν πολλούς να χρήστες να τον... ενθαρρύνουν να γράψει το σενάριο ενός θρίλερ με βάση την εμπειρία του.

Μπορεί οι αναρτήσεις του Άνταμ Έλις να έγιναν viral, ωστόσο ο ίδιος ο νεαρός άνδρας εμφανίζεται τρομοκρατημένος. Ο λόγος: Όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά γράφει στην πρώτη από τις αναρτήσεις του, «το διαμέρισμά του είναι στοιχειωμένο από το φάντασμα ενός νεκρού παιδιού» που θέλει να τον σκοτώσει.

Η ανατριχιαστική ιστορία του «Dear David»

Σύμφωνα με τον Έλις, όλα ξεκίνησαν με μια σειρά από πολύ ζωντανά όνειρα που είχε ο νεαρός, τα οποία συνοδεύονταν με υπνική παράλυση (μια κατάσταση στην οποία το άτομο αισθάνεται ότι είναι ξύπνιο στο κρεβάτι του αλλά δεν μπορεί να κινηθεί καθόλου). Σε αυτά τα «οράματα» ο νεαρός έβλεπε ένα παιδί με παραμορφωμένο κεφάλι να κάθεται στην πράσινη κουνιστή πολυθρόνα που βρίσκεται απέναντι από το κρεβάτι του και να τον κοιτά.

Λίγα βράδια αργότερα από αυτή την τρομακτική εμπειρία, ο νεαρός ονειρεύτηκε ένα κορίτσι που τον πλησίασε σε μια βιβλιοθήκη και τον ενημέρωσε ότι το αγόρι που γνώρισε στον ύπνο του ονομάζεται «Dear David». «Είναι νεκρός. Εμφανίζεται μόνο τα μεσάνυχτα και μπορείς να του κάνεις μόνο δύο ερωτήσεις, αρκεί πρώτα να πεις "Dear David" (Αγαπητέ Ντέιβιντ). Ποτέ όμως μην επιχειρήσεις να του κάνεις και τρίτη ερώτηση, γιατί θα σε σκοτώσει», είπε το κοριτσάκι στον Έλις στο όνειρό του.

Άλλα παράξενα περιστατικά που αναφέρει ο νεαρός στις αναρτήσεις του περιλαμβάνουν τηλεφωνήματα μέσα στη μέση της νύχτας στα οποία κανείς δεν μιλά, θαμπά πρόσωπα που εμφανίζονται μέσα σε φωτογραφίες και κινήσεις αντικειμένων που κατέγραψε η κάμερα την οποία τοποθέτησε στο σπίτι του, ώστε να προσέχει τα ζωάκια του όταν λείπει.

Μπορείτε να βλέπετε ΕΔΩ τις εξελίξεις γύρω από τη μυστηριώδη υπόθεση.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο του parapolitika.gr: