Ο ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης το είπε και το έκανε. Μετά τη μεγάλη θεατρική επιτυχία με το έργο «Τσάρλι Τσάπλιν» σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια στο οποίο πρωταγωνίστησε το 2017, αποφάσισε να κάνει και κινημοτογραφικό σενάριο την ιστορία του Τσάρλι Τσάπλιν.

Έτσι έγραψε το σενάριο και πρωταγωνιστεί στην πρώτη Ελληνική βουβή ταινία με τίτλο «Τσάρλι», μια ταινία έγχρωμη που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και έρχεται στις 12 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους Αθήνας και Θεσ/νικης, σε διανομή VILLAGE και παραγωγή Red Line Productions.

Ο Τσάρλι ξεπηδά από το παρελθόν και προσγειώνεται στο σύγχρονο παρόν. Ένας ρομαντικός περιπλανώμενος oνειροπόλος, μια ύπαρξη ευαίσθητη και τρυφερή που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση.

Ένα μεσημέρι, καθισμένος στο παγκάκι ενός πάρκου, ξεφυλλίζει μια εφημερίδα στην οποία υπάρχει ένα μήνυμα αποκλειστικά για αυτόν. Εάν περάσει πέντε δοκιμασίες με επιτυχία, τότε ένας πολύ μεγάλος θησαυρός θα γίνει δικός του. Χωρίς να χάσει χρόνο, αποδέχεται την πρόκληση και από αυτό το σημείο ξεκινάνε οι περιπέτειες του.

Μία νοσταλγική κωμική περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Θανάση Τσαλταμπάση και πολλούς ακόμα ηθοποιούς.

Η ταινία πραγματεύεται τις ανθρώπινες σχέσεις, τη δύναμη της αγάπης, τους ρόλους της ζωής και τις αξίες της. Είναι μια ταινία - ύμνος στην ανθρωπιά και την τρυφερότητα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ελληνική ταινία του 2019
Διάρκεια: 90΄. Διανομή: VILLAGE
Σκηνοθεσία: Θανάσης Τσαλταμπάσης
Ηθοποιοί
Στέλιος Ιακωβίδης, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λαμπριανός, Δημητρης Παπανικολάου, Γώργος Κοψιδάς, Αγοραστή Αρβανίτη, Σπύρος Παππάς, Νίκος Φιλημέγκας, Βίκυ Κυριακοπούλου, Θανάσης Τσαλταμπάσης