Μοιραίοι έρωτες που οδηγούν σε προσωπική έκρηξη, στην καταστροφή ή στην αλλαγή ζωής. Όλα ξεκινούν με μια απλή παρακολούθηση, την οποία θα ακολουθήσει ντόμινο αινιγματικών εγκλημάτων, κρυφών ερωτικών σχέσεων και μια δυνατή έλξη, που θα επηρεάσει καθοριστικά τη ζωή του Σάββα Καλλίνη, αστυνομικού στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσει ο τριαντάρης αξιωματικός θα τον κάνουν να επανεκτιμήσει έννοιες όπως έρωτας, αγάπη, φιλία, παρανομία, τιμωρία.

Ακολουθώντας διαφορετικό στιλ από τα παραδοσιακά ερωτικά/αστυνομικά μυθιστορήματα, το βιβλίο θίγει επίσης τη δύναμη της εξουσίας και τις διαπλοκές των κρατούντων.



Υπάρχει μια μικρή ή μεγάλη περιπέτεια για την έκδοση ενός βιβλίου σήμερα;

- Ένας πρωτοεμφανιζόμενος μυθιστοριογράφος βιώνει τη δυσπιστία των εκδοτών και των αναγνωστών, που προτιμούν τους δοκιμασμένους/αγαπημένους συγγραφείς. Στη δική μου περίπτωση, η οικονομική κρίση πρόσθεσε ανυπολόγιστες, αλλά και χρήσιμες, εμπειρίες στην -ακόμα- ανεκτίμητη περιπέτειά μου.

Μιλήστε μας για το περιεχόμενο του βιβλίου;

- Το βιβλίο εστιάζει σε τρεις κινητήριες δυνάμεις που αναστατώνουν την ανθρώπινη ύπαρξη: Τον έρωτα, το κέρδος και την επιθετικότητα. Τον έρωτα που επηρεάζει την αυτογνωσία των ερωτευμένων και, τελικά, το μέλλον τους. Την επιθετικότητα και το κέρδος, που πηγάζουν από την ανάγκη για αναγνώριση και εξουσία και που, συχνά, έχουν καταστροφικές συνέπειες. Στο «Ναρκοπέδιο του Έρωτα» πρωταγωνιστούν η Αύρα και ο Σάββας, ένα αταίριαστο ζευγάρι που παλεύει να καλυτερέψει τη ζωή του μέσα από επικίνδυνες συνθήκες. Σε δεύτερο επίπεδο, το μυθιστόρημα αφηγείται πέντε υποθέσεις φόνων με κίνητρο τον έρωτα, το κέρδος και την εξουσία, τις οποίες αναλαμβάνει να διαλευκάνει επαγγελματικά ο τριαντάρης αξιωματικός Σάββας και οι οποίες θα τον βοηθήσουν να ωριμάσει συναισθηματικά.



Το βιβλίο σας μεταφέρεται στην μικρή ή την μεγάλη οθόνη;

- Η διάρκεια και η πλοκή του μυθιστορήματος «Το Ναρκοπέδιο του Έρωτα» ταιριάζει στη μικρή οθόνη. Διότι παρακολουθεί επί δέκα χρόνια τα σκαμπανεβάσματα ενός δύσκολου έρωτα ενώ, παράλληλα, ο πρωταγωνιστής του, αστυνομικός επιθεωρητής Σάββας Καλλίνης, ασχολείται με τη διαλεύκανση πέντε αινιγματικών υποθέσεων.

Ποιος είναι ο χειρότερος εφιάλτης ενός συγγραφέα που καταθέτει το πρώτο του βιβλίο;

- Θα μπορούσα να αναφέρω διάφορες δυσάρεστες σκέψεις ή φόβους, όχι όμως εφιάλτες.

Θα ήσασταν ευτυχισμένη αν κάποιος σας έλεγε για το βιβλίο σας ότι......

-Του άρεσε, το ευχαριστήθηκε, το απόλαυσε ειλικρινά. Εξυπακούεται ότι αυτό το πρόσωπο δεν θα είναι φίλος ή συγγενής.

Ετοιμάζετε ήδη το επόμενο ή μια γέννα αρκεί προς το παρόν;

- Οι πνευματικές γέννες έχουν σχέση με την προσωπική εξέλιξη. Επομένως, γράφω διότι ψάχνω και ψάχνομαι.

Τι εύχεστε για τη νέα χρονιά σε εκδότες και αναγνώστες;

- Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να φέρει λιγότερα προβλήματα και περισσότερες ευκαιρίες για δημιουργία. Εύχομαι τόλμη για ουσιαστικές αλλαγές, συναισθηματικές και επαγγελματικές. Υγεία, χαρά και αστείρευτη αγάπη.