«Fever», στο καμαρίνι της Αποστολίας Ζώη, εν ώρα μακιγιάζ, λίγο πριν βγει στην πίστα, βρήκε ο Γιάννης Ξυνόπουλος, και δεν διστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις.

Στο σχήμα αρχικά ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης, αλλά ένας τραυματισμός στο χέρι έφερε την άμεση αντικατάστασή του, δεδομένου ότι η επιχείρηση απασχολεί πολύ κόσμο και σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να υπάρξουν καθυστερήσεις.

Πτυχιούχος γυμνάστρια, πρωταθλήτρια καταδύσεων, νικήτρια του ριάλιτι επιβίωσης «Nomads», ηθοποιός στις θεατρικές παραστάσεις «Ζητείται ψεύτης» και «Τοc Toc», καθώς και με πολλές εμφανίσεις σε τηλεοπτικά σίριαλ.

Η πιο πρόσφατη δισκογραφική δουλειά είναι το ντουέτο της με τον Νίνο Ξυπολιτά, με τίτλο «Εσύ». «Με τον Νίνο είμαστε φίλοι χρόνια και θεωρώ ότι η σχέση μας είναι καρμική», αποκάλυψε στη στήλη η Αποστολία Ζώη.



«Εχουμε κάνει καλή παρέα γιατί έχουμε χημεία, αλλά και το τραγούδι μας είναι πολύ όμορφο και μιλάει κατευθείαν στην καρδιά. Θα έλεγα ότι ήταν μια συνεργασία "φωτιά"», εξομολογήθηκε, εξηγώντας ότι ήταν από τους ανθρώπους που τη βοήθησαν να ξαναβρεί τα πατήματά της μετά τις απώλειες των γονιών της. Η πρώτη δυνατή συνεργασία ήταν με την Πέγκυ Ζήνα και τον Βασίλη Καρρά.

«Θέλω να αλλάξει»
«Με στενοχωρεί που συνειδητοποιώ ότι η ελληνική δισκογραφία και τα ραδιόφωνα έχουν αλλάξει τόσο πολύ από τη στιγμή που μπήκε το playlist και δυσκολεύομαι να ακούσω καλά τραγούδια. Οταν υπήρχαν παραγωγοί που διάλεγαν τραγούδια, ήταν άλλη η μουσική. Αυτό θέλω να αλλάξει», ανέφερε με απογοήτευση.

Οσο για την υποκριτική, αποκάλυψε πως, όταν σταμάτησε για λίγο τη δουλειά ως τραγουδίστρια, άρχισε μαθήματα στο «Θέατρο των Αλλαγών» του Θ. Αθερίδη. «Με φλερτάρει το θέατρο. Από παιδί ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά οι γονείς μου τρόμαξαν και δεν ήθελαν να μπλέξω με τη showbiz. Με σταμάτησαν με πολύ γλυκό τρόπο και συνέχισα τον πρωταθλητισμό. Αυτό το μικρόβιο όμως είχε μείνει. Το θέατρο μου έδωσε εφόδια για το τραγούδι και με έκανε να μη φοβάμαι να τσαλακωθώ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ότι και να έχεις.. μόλις ανεβαίνεις στη σκηνή όλα εξαφανιζονται..Magic 🔮 #artist #ApostoliaZoi #Esy #Fever #blessed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) στις


«Γελούσα στον καθρέφτη»

Για το «YFSF» είπε: «Δεν με ενδιέφερε η θέση. Γελάω ακόμη όταν σε μια μεταμφίεσή μου κοιτούσα τον καθρέφτη και δεν γνώριζα τον εαυτό μου. Μάλιστα, όταν μεταμφιέστηκα σε Louis Armstrong, έλεγα αποκλείεται, δεν είμαι εγώ».

Όσο για το «Nomads», σχολίασε πως σε νούμερα ήταν καλύτερο το «YFSF», αλλά σίγουρα το γεγονός ότι κέρδισε, και μάλιστα γυναίκα, έπαιξε τον ρόλο του. Πώς και είναι τόσο καλή στα αθλήματα; «Ισως λόγω των καταδύσεων και ότι είμαι γκέιμερ από παλιά και από παιδί έχω παίξει ό,τι παιχνίδι υπάρχει, από παιχνίδια πλατφόρμας μέχρι παιχνίδια της γειτονιάς, ηλεκτρονικά, ό,τι μπορείς να φανταστείς».

Είναι τόσο καλό παιδί, όπως δείχνει στις συνεντεύξεις;

«Κανονικά, δεν θα έπρεπε. Το έχω παλέψει, όμως δεν μπορώ να το αλλάξω, οπότε προσπαθώ να κολυμπήσω με τον τρόπο τον δικό μου, αλλά όσο πιο προστατευμένη». Και πώς επιβιώνει; «Σε αυτή τη δουλειά ό,τι συμβεί δεν είναι προσωπικό. Δηλαδή, σε μια συνεργασία, άλλο σου είπαν και άλλο έγινε. Το έπαιρνα πολύ προσωπικά, λες και θέλει κάποιος να με βλάψει. Και όχι ότι θέλει να επιβιώσει. Οποιοσδήποτε θα έκανε το ίδιο.

Ετσι, πλέον τα διαχωρίζω και είναι λυτρωτικό, γιατί επί της ουσίας γίνονται και συνεργασίες που δεν είναι καλές, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με εμένα. Αλλά με τη ματαιοδοξία που έχει ο καθένας στο κεφάλι του. Η φιλοδοξία θέλει ισορροπία».

Για τον γάμο λέει ότι θέλει να γίνει ιδανικά. «Δεν θα το φοβηθώ. Να είναι με έναν άνθρωπο που είναι στην ίδια σελίδα και βλέπουμε τη ζωή με τον ίδιο τρόπο, αλλά είναι σπάνιο να το βρεις».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) στις