Την πρωτιά στο διαδίκτυο έχει πάρει ο Λάκης Λαζόπουλος με την σειρά που βγάζει στην σελίδα του στο Instagram, με τους «Δέκα εγκλωβισμένους Μικρούς Μήτσους», εν μέσω κοροναϊού. Ίσως αυτό να έδωσε την αφορμή στον Γιώργο Φειδά να το προχωρήσει λίγο παρακάτω, και να βάλει εικόνα, στις εγκλωβισμένες.

Ένα καλό παράδειγμα διαδικτυακών live εκπομπών πραγματοποιούν και οι «Ράδιο Αρβύλα» από την Θεσσαλονίκη θύματα του Survivor, αλλά εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού δικαιώνονται κάνοντας εκπομπές live μέσα από το κανάλι τους στο Youtube, και σπάνε την καραντίνα.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι και το τραγούδι Θα κάτσω σπίτι» του Λουκιανού Κηλαηδόνη τραγουδήθηκε εκ νέου με την συμμετοχή εννέα τραγουδιστών. Οι φωνές τους ενώθηκαν, τραβήχτηκαν #menoumespiti videos και όλα μαζί, μονταρίστηκαν κατάλληλα για να δημιουργήσουν το single «Θα Κάτσω Σπίτι, 2020», με μεγάλη επιτυχία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σειρά εστιάζει σε μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών, οι οποίες μιλάνε λίγο πριν την πανδημία του κορονοϊού

Έτσι, καταλαβαίνουμε ότι η έμπνευση δεν περιορίζεται σε τέσσερις τοίχους. Παραμένει απτόητη, δυναμική και δημιουργική, ειδικά για τον σεναριογράφο Γιώργο Φειδά, ο οποίος και ετοιμάζει την πρώτη σειρά μέσα από την απόλυτη καραντίνα, και τον έλεγχο της κυκλοφορίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Solomou (@mariasolomou_official) στις


Μαζί με τις Σύλβια Δεληκούρα, Μαρία Σολωμού και Κατερίνα Θεοχάρη, και την Μαρία Κωνσταντάκη που όλες θα παίξουν μαζί στις «Eggloveισμένες», η κάθε μια από το σπίτι της.

«Όλο αυτό ξεκίνησε από τον Γιώργο Φειδά, ο οποίος είναι ένας αρκετά δημιουργικός σεναριογράφος και εμπνεύστηκε από το γεγονός ότι οι τραγουδιστές έχουν βρει την "άκρη" τους με το να είναι δημιουργικοί μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Silvia Delikoura (@silviadelikoura) στις


Παίρνουν την κιθάρα τους, κάθονται στον καναπέ του σπιτιού τους και κάνουν ένα live. Έτσι, σκέφτηκε γιατί δεν κάνουμε και εμείς οι ηθοποιοί κάτι παρόμοιο.

Έγραψε, λοιπόν, ένα σενάριο με χαρακτήρες, που το γυρνάμε από το σπίτι μας» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη στην εκπομπή «Συνδέσεις» της EΡΤ1.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Konstandaki (@maria_konstandaki) στις



Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο, και η Μαρία Σολωμού μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN είχε αναφερθεί στη συγκεκριμένη σειρά, αποκαλύπτοντας την πλοκή της:
«Μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών, οι οποίες μιλάνε λίγο πριν μας πιάσει ο κοροναϊός. Πρέπει να σκηνοθετήσουμε μόνοι μας τον εαυτό μας, να ντυθούμε μόνοι μας, να βρούμε το κάδρο μας, το φως μας, να βαφτούμε, να μάθουμε τα λόγια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Feidas (@georgiosfeidas) στις