Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συναυλία του Drive-In Φεστιβάλ Γλυφάδας, με τη συνεργασία του Sfera 102,2 και τους ONIRAMA να ξεσηκώνουν το κοινό γιορτάζοντας 20 Χρόνια Χορό.

«Η εμπειρία αυτή είναι ξεχωριστή και η συμμετοχή του κόσμου πάρα πολύ μεγάλη. Οι συμπολίτες μας έχουν αγκαλιάσει με πολλή αγάπη αυτό το εγχείρημα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους ONIRAMA που μας κάνουν την τιμή να γιορτάσουν μαζί μας, εδώ, στη Γλυφάδα μας, τα 20 χρόνια τους. Είναι μια επετειακή συναυλία», τόνισε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Ο χώρος του Α’ Δημοτικού Σταδίου Γλυφάδας ξεκίνησε να γεμίζει με αυτοκίνητα από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουνίου, με το κοινό να ανυπομονεί για τη μεγάλη συναυλία του πιο δυναμικού συγκροτήματος! Η συναυλία ξεκίνησε με τον Θοδωρή Μαραντίνη να καλωσορίζει τον κόσμο τραγουδώντας και κάνοντας βόλτα ανάμεσα στα αυτοκίνητα με ένα κάμπριο συλλεκτικό αυτοκίνητο – αντίκα, , μια Cadillac του 1951, που παρέπεμπε στην ρομαντική εποχή των Drive-In σινεμά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς οι κόρνες των αυτοκινήτων «χόρευαν» στους ρυθμούς των μεγάλων επιτυχιών των ONIRAMA, ενώ ο frontman του συγκροτήματος με την ανεξάντλητη ενέργειά του μετέφερε εκρηκτικά vibes, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ηighlight της βραδιάς αποτέλεσε το tribute των ONIRAMA στον Λουκιανό Κηλαηδόνη τραγουδώντας μέσα από το συλλεκτικό αυτοκίνητο τα Θερινά Σινεμά.

Σε αυτή την αξέχαστη βραδιά οι ONIRAMA παρουσίασαν για πρώτη φορά σε συναυλία το νέο τους τραγούδι Αχ Να Σε Ξέχναγα, το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί και βρίσκεται στη δεκάδα του ελληνικού airplay.

Το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά στο κάλεσμα του Δήμου Γλυφάδας καθώς οι συμμετοχές μέσα σε μόλις πέντε ημέρες ξεπέρασαν τις 3.500 για τις 285 θέσεις του χώρου. Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, το Drive-In Φεστιβάλ Γλυφάδας, θα προσφέρει όμορφες καλοκαιρινές βραδιές σε χώρο δροσερό, ασφαλή και ελεγχόμενο, με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.