Σε τέσσερα χριστουγεννιάτικα πάρκα μπορούν να απολαύσουν τις γιορτές τα παιδιά στον Πειραιά, καθώς ο Δήμος έχει φροντίσει να στήσει παραμυθένιους χώρους.

Στην Πλατεία Κοραή μπροστά από το Δημαρχείο, περιμένει τους μικρούς μας φίλους ένα εντυπωσιακό Carousel, ο παιδότοπος με τα χριστουγεννιάτικα φουσκωτά, ένα τραίνο σε χιονισμένο τοπίο από τον..."Βόρειο Πόλο" για τους μικρούς μας φίλους, τραμπολίνο, αλογάκια μέσα σε ένα χριστουγεννιάτικο φουσκωτό, πολλά παιχνίδια καθώς και hockey, basket. Επίσης το σπίτι του Αϊ-Βασίλη και το ταχυδρομείο θα υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους για τις ευχές τους. Στην πλατεία θα υπάρχουν επίσης, 2 Ξύλινα σπιτάκια με λιχουδιές για τα παιδιά, μια στολισμένη παγόδα.

Πλήθος χριστουγεννιάτικων δραστηριοτήτων περιμένουν τους μικρούς μας φίλους και στην Πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι. Το Χριστουγεννιάτικο πάρκο στην πλατεία Κανάρη διαθέτει ένα εντυπωσιακό Παγοδρόμιο, τραμπολίνο, mini Carousel, τραίνο για τα παιδιά από το..."Άγριο Δάσος", Χριστουγεννιάτικη πίστα με baby cart και κεφάτα παιχνίδια basket, hockey, box, kicker. Στην πλατεία θα υπάρχουν επίσης, 3 Ξύλινα σπιτάκια με λιχουδιές για τα παιδιά και πολλά άλλα παιχνίδια για ατέλειωτη διασκέδαση.

Στην Πλατεία Καμινίων μπροστά από το πάρκο Ανδρέου, ο παιδότοπος με φουσκωτά, το mini Carousel και πολλά άλλα παιχνίδια, ο Άγιος Βασίλης με το χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του, θα κρατήσουν αμείωτη τη διασκέδαση για τα παιδιά της πόλης μας. Πολλά και διαδραστικά παιχνίδια θα κρατήσουν το κέφι ζωντανό την περίοδο των εορτών.

Στην Πλατεία Καραϊσκάκη στο Νέο Φάληρο, περιμένει τους μικρούς μας φίλους ένας υπέροχος παιδότοπος με φουσκωτά παιχνίδια, μια πισίνα με βαρκάκια, o Tαύρος από την Άγρια Δύση για παιχνίδι, ενώ η πίστα baby cart αλλά και κεφάτα παιχνίδια hockey, basket, kicker, boxer καθώς και διάφορα άλλα παιχνίδια θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.

Στα χριστουγεννιάτικα σπίτια, ο Αϊ-Βασίλης σας περιμένει για να βγάλετε τις εορταστικές σας φωτογραφίες με ημερολόγιο από τις 17:00 έως τις 22:00.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα προσφερθεί ζεστό Οινόμελο στην πλατεία Κανάρη και στην πλατεία Κοραή για...ζεστά ψώνια από τις 14:00 έως τις 17:00.

Κλόουν, ταχυδακτυλουργοί, ξυλοπόδαροι θα διασκεδάσουν δημότες και επισκέπτες της πόλης στην πλατεία Κανάρη, στην οδό Σωτήρος Διός και στην πλατεία Κοραή σε όλη την διάρκεια των εορτών.

Τα Χριστουγεννιάτικα πάρκα θα είναι διαθέσιμα για το κοινό έως την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017.

Ωράριο λειτουργίας 10:30 - 21:00.