Τι να σου κάνουν οι πληρωμένες καμπάνιες, όταν περιοδικά σαν το «WSJ mag», και δη η έκδοση του Δεκεμβρίου που είναι από τις πιο σημαντικές της χρονιάς, «πουλάει» την αιώνια γοητεία της Ελλάδας… Η χώρα μας, και δη ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, επελέγη για τη μεγάλη φωτογράφιση μόδας με παλτό και έγινε και το εξώφυλλο του τεύχος με τον τίτλο «Αιώνιο στιλ» και υπότιτλο «H αιώνια ομορφιά της Ελλάδας».

Τη φωτογράφιση έκανε το θρυλικό δίδυμο Inez and Vinoodht με κύριο θέμα τα παλτό για άνδρες και γυναίκες. Οπως αποκαλύπτει ο στιλίστας του θέματος George Cortina, η φωτογράφιση έγινε το καλοκαίρι με θερμοκρασία που ξεπερνούσε τους 40 βαθμούς Κελσίου. Καπέλα, γάντια, ζιβάγκο και παλτό κυριαρχούν στις 11 λήψεις που φιλοξενούνται στο περιοδικό και στη φωτογραφία του εξωφύλλου φυσικά. Μια ιστορική Mercedes με ταμπέλα ΦΙΛΠΑ συμμετέχει επίσης για να δοθεί η αίσθηση ενός οδικού ταξιδιού (road trip).

Oσο για τα ρούχα; Ηermes (μεταξύ άλλων και ένα ζιβάγκο των 2.800 δολαρίων), Dior, Celine, Balenciaga, Salvatore Ferragamo και άλλοι αντίστοιχοι μεγάλοι οίκοι μόδας συμμετέχουν. Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου, όμως οι φωτογραφίες ήδη κάνουν τον γύρο των social media.

*Δημοσιεύτηκε στην Ελευθερία του Τύπου, 1/12/2017