Με καταγωγή από τα Τρίκαλα και με σπουδές στο μάρκετινγκ, από μικρή ασχολείται με τη μουσική και τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με σπουδαίους μουσικούς και δημιουργούς, όπως ο Κώστας Λειβαδάς και ο Μάκης Σεβίλογλου, ενώ παράλληλα γράφει τα δικά της τραγούδια. Πρόσφατα κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Όνειρα», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI. Η Κωνσταντίνα μετά από μια επιτυχημένη σεζόν εμφανίσεων στη συμπρωτεύουσα, ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή της περιοδεία στην Ελλάδα.

Η μουσική πώς προέκυψε στη ζωή σας;

«Η μουσική δεν προέκυψε στη ζωή μου. Νιώθω πως γεννηθήκαμε και πορευόμαστε μαζί κάθε στιγμή από την πρώτη μου ανάσα. Από παιδί εκφράζομαι μέσα από τη μουσική και πάντα βρίσκω σε εκείνη τις απαντήσεις που ψάχνω. Στα δύσκολα είναι το καταφύγιο και το στήριγμά μου και κάνει τις χαρές μου γιορτή».

Γίνατε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από το τραγούδι «Αν δεν ήσουν εδώ». Τι θεωρείτε ότι ήταν αυτό που άγγιξε τον κόσμο στο συγκεκριμένο τραγούδι;

«Γενικά έχω μάθει να εμπιστεύομαι τη ζωή. Παρ’ όλο που υπάρχουν στιγμές που ανυπομονούμε πολύ για κάτι, εκείνη ξέρει ακριβώς ποτέ είναι η κατάλληλη στιγμή. Το «Αν δεν ήσουν εδώ» είναι ένα τραγούδι που σχολιάζει ακριβώς αυτή τη μεγάλη αλήθεια που ισχύει για όλους μας».

Διαβάστε την συνέχεια της συνέντευξης στο Freddonews.gr