Το ποδήλατο, είναι ο νέος φορέας έμπνευσης του καταξιωμένου εικαστικού καλλιτέχνη Απόστολου Λάβδα, ο οποίος παρουσιάζει τη νέα ατομική του έκθεση στη γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στις Σπέτσες. 

H κίνηση γι’ άλλη μια φορά οδηγεί το χέρι του Απόστολου Λάβδα με τους ποδηλάτες του να πρωταγωνιστούν και να σκίζουν δυναμικά τον αέρα, σε μια πανδαισία χρωμάτων και ρυθμών. Ακόμα και όταν τα ποδήλατα μοιάζουν να ξαποσταίνουν η κίνηση δεν σταματά, καθώς περιτριγυρίζονται από ένα σμάρι από ελεύθερες, πολύχρωμες πεταλούδες, που μοιάζουν σαν να θέλουν να μεταδώσουν το πέταγμα τους. Άλλωστε το άνοιγμα των φτερών είτε πεταλούδων, είτε περιστεριών είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό της ζωγραφικής του Απόστολου Λάβδα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Έλληνας εικαστικός παρουσιάζει τη νέα σειρά με τα ποδήλατα στις αγαπημένες του Σπέτσες, ένα νησί που επισκέπτεται συχνά. Άλλωστε εμπνεύσθηκε το θέμα με τους ποδηλάτες από το αθλητικούς αγώνες Spetsathlon που διοργανώνονται κάθε χρόνο στις Σπέτσες και περιλαμβάνουν και αγώνα ποδηλασίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάρκεια έκθεσης: 27 Ιουλίου ως 5 Αυγούστου 2018. Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 11.00 -15.00, 19.00 -1.00.

Kapopoulos Fine Arts Σπέτσες: Ντάπια - Σπέτσες τηλ. : 22980 72278

spetses@kapopoulosart.gr

www.kapopoulosart.gr