«Εμένα με λένε Τσίπρα όχι Μητσοτάκη», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να ζητήσει πρόωρες εκλογές από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ενώ στη συνέχεια της συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ, διαβεβαίωσε ότι θα ακολουθήσει υπεύθυνη στάση ως προς την πορεία του τόπου, όπως άλλωστε του δίδαξε η «μικρή αλλά σημαντική του πορεία στα πολιτικά πράγματα», όπως επεσήμανε.
Μάλιστα ο τέως πρωθυπουργός τόνισε ότι θα ακολουθήσει σοβαρή αντιπολιτευτική γραμμή κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ζητούσε εκλογές από τη μέρα που ανέλαβε την ηγεσία της ΝΔ.

Ο Αλέξης Τσίπρας διέγραψε από την μνήμη του ότι ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητούσε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ήδη από το 2012 μέχρι το 2014. Βέβαια, λογικό είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να πέφτει σε σφάλματα εξαιτίας της απειρίας του στα πολιτικά, όπως άλλωστε δήλωσε από το βήμα της ΔΕΘ έχει «μικρή πορεία στην πολιτική».

Μάλλον ο Αλέξης Τσίπρας έχει ξεχάσει ότι έχουμε 2019, ότι διετέλεσε 4,5 χρόνια πρωθυπουργός, πρόεδρος του Συνασπισμού από το 2008, και νωρίτερα το 2006 δοκίμασε την τύχη του στον δήμο Αθηναίων.