Άγρια επίθεση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, προκαλώντας τον να βγάλει τον ίδιο και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο από την αίθουσα της προανακριτικής.

Χαρακτηριστικά το ποστ του Παύλου Πολάκη

«Γεωργιάδη! Έλα να μας βγάλεις από την αίθουσα Εσύ, αν έχεις άντερα! Άντε,ορφανό του Παττακού και υποτακτικέ του Φρουζή, που θα τολμήσεις Εσύ ΣΚΟΥΠΙΔΙ της ανθρώπινης ιστορίας να μας χαρακτηρίσεις …. ΟΥΣΤ !!» έγραψε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο Facebook.
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μεταξύ των δηλώσεών του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ τη Παρασκευή επιτέθηκε στους Παύλο Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλο συγκρίνοντάς τους μάλιστα με τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.
«Η Βουλή έχει κανονισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε την φρουρά για να βγάλει έξω τον Κασιδιάρη. Ο σύγχρονος Κασιδιάρης είναι ο Πολάκης με τον Τζανακόπουλο» δήλωσε μεταξύ άλλων στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Ανάπτυξης.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού μέσω social media προς τον Παύλο Πολάκη, που ανέφερε ότι με την αντίδρασή του ο πρώην υπουργός επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του περί αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς που τους εξομοιώνει με τον Ηλία Κασιδιάρη.