Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης χθες το βράδυ παρουσία του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη. Εκατοντάδες μέλη των οργανώσεων της γαλάζιας νεολαίας από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα κατέκλυσαν το χώρο δίνοντας μήνυμα εξωστρέφειας και μαζικότητας από τη συμπρωτεύουσα.

Η χρονιά αναμένεται να έχει την ΟΝΝΕΔ πρωταγωνίστρια στην πολιτική σκηνή και η οποία με τη διοίκηση του Προέδρου της Παύλου Μαρινάκη φαίνεται πως χαίρει της πλήρους εμπιστοσύνης του κυβερνητικού επιτελείου αφού παρόντες στην εκδήλωση ήταν πλήθος στελεχών και υπουργών της κεντροδεξιάς παράταξης.

Το παρών έδωσαν οι Υπουργοί: Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, οι βουλευτές Κώστας Γκουλέκας, Στράτος Σιμόπουλος, Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Δημήτρης Κούβελας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης Τάσο Σπηλιόπουλο και ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης οι οποίοι απευθύνθηκαν θερμά στα μέλη συγχαίροντας για τη δράση τους τον πρόεδρο της νεολαίας.