Λίγες ώρες πριν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, στον Ιερό Ναό Αγία Τριάδας στην Κηφισιά Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Ανδρέας Πάτσης και η Βίκυ Παπαλουκά μιλούν στο parapolitika.gr και τη Σάσα Σταμάτη  και αποκαλύπτουν  τα συναισθήματα  τους.

«Αισθάνομαι πολύ συγκινημένη και απόλυτα ολοκληρωμένη που επιτέλους σε λίγες ώρες θα ξεκινήσει η νέα μας ζωή με τον Ανδρέα. Δεν έχω άγχος καθόλου. Δεν ξέρω αν θα του πατήσω το πόδι. Αλλά θα του κάνω κάτι πρωτότυπο. Στον Ανδρέα θαυμάζω περισσότερο απ όλα αυτό που θαυμάζουν οι άλλοι σ εκείνον. Είναι δοτικός, συναισθητικός και κάνει τα πάντα χωρίς δόλο» δηλώνει η καλλονή δημοσιογράφος ενώ ο  βουλευτής της ΝΔ λεει «Είμαι χαρούμενος ολοκληρωμένος ευτυχισμένος. Δεν έχω καθόλου άγχος για το γάμο. Είμαστε  ακόμα στο κρεβάτι δεν έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία».

Το νυφικό  φέρει την υπογραφή της  Primalicia,  τα   μαλλιά θα κάνει η Γεωργία Βαξεβάνη και ο Χάρης Σαββίδης θα επιμεληθεί το μακιγιάζ της νύφης.

 Ο έρωτας μεταξύ της Βίκυς Παπαλουκά και του Ανδρέα Πάτση γεννήθηκε την προηγούμενη χρονιά και δυνάμωσε στην πρόσφατη προεκλογική περίοδο για τις εθνικές εκλογές. Αντί να χάσει την ορμή του, ο έρωτας της Βίκυς και του Ανδρέα άνθισε μεταξύ πολιτικών γραφείων και περιοδειών. Σημειώνεται πως ο δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης ήταν υποψήφιος για πρώτη φορά διεκδικώντας τη βουλευτική έδρα της εκλογικής περιφέρειας των Γρεβενών.

Η Βίκυ Παπαλουκά έχει πολυετή εμπειρία στην τηλεόραση, καθώς παρουσίαζε δελτία ειδήσεων και εκπομπές. Εξελίχθηκε πριν από τις εκλογές σε «δεξί χέρι» του υποψηφίου, με τον έρωτά τους να δυναμώνει. Το ζευγάρι θα χορέψει τον χορό του Ησαΐα με κουμπάρους τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, και τη σύζυγό του.