Οταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θέλοντας προφανώς να κλείσει το μάτι και στο αριστερό ακροατήριο του κόμματος, κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη, ότι παριστάνει τον «αρχιστράτηγο στον Εβρο», μάλλον έχει λησμονήσει τα «καραγκιοζιλίκια» που επέτρεπε να γίνονται επί των ημερών του στον ευαίσθητο τομέα της Εθνικής Αμυνας. Και μάλιστα σε διάφορες φάσεις, που δεν είχαμε μια τόσο ακραία επιθετική ενέργεια εκ μέρους της Τουρκίας, όπως συμβαίνει αυτές τις ημέρες στον Εβρο.

stolikammenos


Να θυμίσουμε τις πατριωτικές φιέστες που έστηνε η κυβέρνησή του με τον Π. Καμμένο και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Καστελλόριζο, «αγκαλιά» με τον Η. Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής, μια και με αφορμή τα γεγονότα στον Εβρο έκανε λόγο για «απόπειρα» εκφασισμού της κοινωνίας; 

3983735


Στον Εβρο πήγε και ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, αλλά ο Αλ. Τσίπρας έκανε πως δεν τον είδε. Τι να πει; Πως ανέβηκε και αυτός στα ελληνοτουρκικά σύνορα για να παραστήσει τον «Παπαφλέσσα»; Βλέπετε, την εκκλησία τη θέλει από κοντά στην παρούσα φάση για να μην τρομάξει το ποίμνιο της Κεντροαριστεράς ενόψει του συνεδρίου. Καυχιέται επίσης πως επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ τα «σύνορα» φυλάσσονταν, συγκρίνοντας ανόμοια πράγματα. Αν όντως οι ελληνικές Αρχές ήταν σε εγρήγορση επί των ημερών του στον Εβρο, δεν θα μας «άρπαζαν» δύο αξιωματικούς του Στρατού οι τουρκικές Ενοπλες Δυνάμεις. Λάθος πόλεμο κάνει σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα.