Την ώρα που τα νησιά του Βορείου Αιγαίου δοκιμάζονται από το μεταναστευτικό, ο άνθρωπος που έπρεπε να κρατά τις ισορροπίες και να συμβάλλει στη λύση του προβλήματος κυκλοφορεί αγκαλιά με τα πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής.

Πρόκειται για τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, ο οποίος χθες το βράδυ εμφανίστηκε στη Χίο με το γνωστό χρυσαυγίτη Λιοντή Βορριά και μάλιστα φωτογραφήθηκε μαζί του. Ωστόσο αγκαλιά με το ακροδεξιό πρωτοπαλίκαρο, δεν ήταν μόνο ο περιφερειάρχης αλλά και ο επίσης γνωστός για το «αγωνιστικό» πάθος του, αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Μπουγδάνος, το όνομα του οποίου έχει έρθει στη δημοσιότητα για τα ακίνητα που ενοικίαζε στις ΜΚΟ.

89100792_853716508478988_5386280827640348672_n

Ο Λιοντής Βορριάς έγινε γνωστός από τις διακρίσεις του ως αθλητής στην πάλη, στο νησί είναι ιδιαίτερα ενεργός στις οργανώσεις της Χρυσής Αυγής αλλά και για τις επαφές του με τα υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος.



Να σημειωθεί πως ο Μυτιληνιός περιφερειάρης έκανε γνωστή στα Social Media την άφιξή του στη Χίο, από την Κυριακή, πολλές από τα ραντεβού του, ακόμη και την αποχώρησή του νωρίς το πρωί της Τρίτης. Όμως τη συνάντησή του με τον χρυσαυγίτη υποψήφιο στο νησί παρέλειψε να το κάνει γνωστό...