Ο Στέλιος Κούλογλου δημοσίευσε σήμερα στην ιστοσελίδα του tvxs και στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μία χυδαία γελοιογραφία για τα θύματα του κοροναϊού. Μετά το σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή του αυτή, έβγαλε μία ανακοίνωση στην οποία όχι μόνο δεν ζητά συγγνώμη, αλλά πέφτει σε δύο ατοπήματα, εξευτελίζοντας ο ίδιος τον εαυτό του.

«Ο στόχος φυσικά δεν είμαι εγώ, είναι η ανεξάρτητη και πλήρης κάλυψη -και με χιούμορ, το χρειαζόμαστε πολύ- των εξελίξεων της πανδημίας από το Tvxs. Καταλαβαίνω πάντως τη ΝΔ (σ.σ. είχε βγάλει και εκείνη ανακοίνωση). Στην αγωνιώδη προσπάθεια της να χειραγωγήσει την ειδησεογραφία, προσπαθεί να λογοκρίνει και τις γελοιογραφίες. Οι προηγούμενοι που το έκαναν αυτό ήταν κάποιοι τύποι που δολοφόνησαν τη συντακτική επιτροπή του Charlie Hebdo», γράφει στην ανακοίνωσή του.

Το πρώτο ατόπημα είναι βέβαια η σύγκριση όσων ασκούν κριτική στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τους φονιάδες του Charlie Hebdo. Θυμίζουμε ότι στις 7 Ιανουαρίου 2015, στο Παρίσι, έγινε τρομοκρατική επίθεση, με δολοφόνους να εκτελούν εν ψυχρώ δημοσιογράφους και σκιτσογράφους της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo, καθώς και έναν αστυνομικό. Με περίσσιο θράσος, ο κ. Κούλογλου συγκρίνει την αιματοβαμμένη αυτή πράξη με την κριτική που του ασκείται για ένα tweet.

Το δεύτερο ατόπημα είναι η καταγγελία που κάνει για λογοκρισία των γελοιογραφιών, όταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ουκ ολίγες φορές επιτεθεί στα σκίτσα του Αρκά και άλλων σκιτσογράφων, ενώ και ο ίδιος μέσω της ιστοσελίδας του tvxs.gr όχι απλά έχει επιτεθεί σε σκιτσογράφους, αλλά έχει φτάσει στο σημείο να βγάλει χουντικό τον Δημήτρη Χαντζόπουλο επειδή δεν του άρεσε μια γελοιογραφία που δημοσίευσε!