Δεν φαίνεται να έχει ξεπεράσει ακόμη τη μη ανανέωση της θητείας του στην Προεδρία της Δημοκρατίας ο Προκόπης Παυλόπουλος και  όπως διαβάζουμε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το δείχνει, όχι τόσο με άμεσο όσο με πλάγιο τρόπο.

Ενας τέτοιος ήταν η κατοχύρωση του ονόματος (domain name) presidensy.gr, που -σε αντίθεση με το επίσημο presidency.gr της Προεδρίας της Δημοκρατίας- οδηγούσε με ανακατεύθυνση στην προσωπική του ιστοσελίδα!

Μετά τα σχόλια στα social media, το presidensy.gr κατέβηκε.

Δύο μήνες αργότερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το ακριτικό Καστελλόριζο. Ο προκάτοχός της ακολούθησε την επόμενη ακριβώς εβδομάδα, για να μιλήσει στο νησί σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Μόλις προχθές, ο κ. Παυλόπουλος μερίμνησε ώστε ιστοσελίδα που πρόσκειται σχετικά φιλικά στον ΣΥΡΙΖΑ να δημοσιεύσει από το τελευταίο του βιβλίο απόσπασμα που αναφέρεται στο «ελάχιστο επίπεδο αξιοπρεπούς διαβίωσης», για να παρέμβει με τον τρόπο του στη συζήτηση που εξελισσόταν στη Βουλή.

Είχε προηγηθεί ομιλία του με θέμα «Το φαινόμενο της τεχνολογικής ανεργίας» και ένα ολοσέλιδο άρθρο του για νομικό ζήτημα σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα.

Κι όλα αυτά μόνο το τελευταίο δεκαήμερο!