αγαπηδακη1
Παραπολιτικά

Nέα ανάρτηση Αγαπηδάκη - Αποθεώνει Κυριάκο και ειρωνεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα η κυρία Αγαπηδάκη επανέρχεται και με ύφος μετρημένο αλλά και καυστικό προς τον ΣΥΡΙΖΑ, χαιρετίζει μια σειρά από πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού

Σε μια πρόσφατη συνεδρίαση της βουλής, η συντονίστρια για τα Ασυνόδευτα Παιδιά, Ειρήνη Αγαπηδάκη , βρέθηκε στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα. Ο τελευταίος επικαλέστηκε μια σειρά από επιθετικές αναρτήσεις που είχε κάνει η Αγαπηδάκη στα social media πριν από αρκετά χρόνια προκειμένου να καταδείξει ότι ακραίοι υπάρχουν σε όλους τους χώρους και όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν η απάντηση, δηλαδή, του κ. Τσίπρα στην κριτική Μητσοτάκη για το ακραίο ύφος του Πολάκη και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τότε, η κυρία Αγαπηδάκη με συνέντευξή στο «Βήμα της Κυριακής», είχε αποδώσει το ύφος των παλαιότερων αναρτήσεών της στο γεγονός ότι είχε χάσει τη δουλειά της λόγω των πολιτικών επιλογών του Αλέξη Τσίπρα με το δημοψήφισμα κλπ.

Σήμερα η κυρία Αγαπηδάκη επανέρχεται και με ύφος μετρημένο αλλά και καυστικό προς τον ΣΥΡΙΖΑ, χαιρετίζει μια σειρά από πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα έγραψε στο λογαριασμό της στο facebook:


«Πρώτα ήταν η πρωτοβουλία για τα ασυνόδευτα

Μετά το σχέδιο Δράσης για τα δικαιώματα των ΑμεΑ

Μετά τα μέτρα για την πρόληψη της αστυνομικής βίας

Μετά η Επιτροπή για τη σύνταξη Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων

Μετά...

Ε δεν αντέχεται αυτός ο Μητσοτάκης, δίκιο έχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κατανόηση στην αξιωματική αντιπολίτευση που ακόμα και τώρα δυσκολεύεται να καταλάβει ότι, θα κέρδιζε περισσότερα αν επικροτούσε το σωστό, παρά παρουσιάζοντας το ως λάθος επειδή το κάνει άλλος».