Ένα πολύ σκληρό ματς εξελίσσεται στη σκληροτράχηλη Β’ Πειραιά. Η Ρένα Δούρου, ως γνωστόν, έχει καταθέσει αγωγή εις βάρος του Δημήτρη Μαρκόπουλου για συκοφαντική δυσφήμηση (η δίκη θα γίνει στις 27/5) επειδή ο τελευταίος την εγκάλεσε για σειρά ολιγωριών στην περιοχή του.

Μαθαίνει η στήλη πως η πρώην Περιφερειάρχης ζητά από αυτοδιοικητικούς στην Περιφέρεια να στείλουν ένορκες βεβαιώσεις κατά του πολιτικού της αντιπάλου.

Όλοι γνωρίζουν πως η Ρένα Δούρου προεκλογικά πάτησε στην περιφέρεια ελάχιστα, όταν ο Γιώργος Πατούλης ήταν καθημερινά εκεί (πάνω από 30 φορές), ενώ τα αποτελέσματά της στη Β’ Πειραιά ουσιαστικά επιβεβαίωσαν τον Μαρκόπουλο, καθώς «καταδικάστηκε» με εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά.

Πάντως, η κόντρα Δούρου - Μαρκόπουλου αναμένεται να είναι σκληρή όσο πηγαίνουμε για τις εκλογές, με τον τελευταίο να της τάζει «πειραϊκή κόλαση» αν κατέλθει υποψήφια. Ήδη, μαθαίνουμε ότι ο πρώην δημοσιογράφος κινείται να βρει στοιχεία εις βάρος της για σειρά έργων στην Περιφέρεια, προκειμένου να αντεπιτεθεί.