Πολλά νεύρα στην Κουμουνδούρου με τον Στέλιο Κούλογλου.

Η ανοιχτή επιστολή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Μήπως δεν αρέσουμε, κύριε πρόεδρε;» τους εξόργισε. Δεν είναι ότι οι ίδιοι πιστεύουν ότι «αρέσουν». Απλώς, δεν θέλουν να το ακούνε από τον Κούλογλου. Γιατί; Του τα έχουν -λένε- μαζεμένα εδώ και καιρό, ειδικά μετά την κριτική που έκανε για την «Παπαδημούπολη» (ως γνωστόν, δεν μιλιούνται ο Στέλιος Κούλογλου με τον επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και επειδή αντιστάθηκε στον διορισμό του ΑΝΕΛίτη Γ. Μοίρα στην ευρωομάδα.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ήταν φίλοι με τον Αλέξη Τσίπρα. Θυμάστε φωτογραφίες πέρυσι το καλοκαίρι που συνέτρωγαν στην Αίγινα; Πάνε αυτά. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί γύρω από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έχουν… καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Κούλογλου είναι ο υπαρχηγός του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Θεωρούν, δηλαδή, ότι το ξέσπασμά του εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχέδιο της εσωκομματικής αντιπολίτευσης. Βεβαίως, αυτό ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Αλλά τι σημασία έχει ποια είναι η αλήθεια; Αν δεν βολεύει, απλά την αγνοούμε…