Η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και διευθύντρια των Εκδόσεων Παπαζήση, Κατερίνα Μάρκου, ετοιμάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες του «S», για ακόμα μία σπουδαία πράξη αγάπης στη ζωή της.

Συγκεκριμένα, η πρώην πολιτικός και ο επιχειρηματίας σύζυγός της, Θανάσης Οικονόμου, έχουν ήδη μπει στη διαδικασία να υιοθετήσουν και δεύτερο παιδί.

Η κ. Μάρκου, μάλιστα, δήλωσε αποκλειστικά στο «Secret»: «Εχω ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθεσίας δεύτερου παιδιού και είμαι σε λίστα αναμονής. Περιμένουμε με τον σύζυγό μου να μας καλέσουν».

H Κατερίνα Μάρκου μάς εξήγησε για ποιον λόγο πήραν αυτή τη σπουδαία απόφαση: «Ο Δημοσθένης μας, που είναι 4,5 ετών και επίσης τον έχουμε υιοθετήσει, θέλει αδελφάκι, αλλά και εμείς έχουμε την ανάγκη να μεγαλώσει η οικογένειά μας και να προσφέρουμε στοργή και φροντίδα σε ένα παιδί που είναι μόνο του».

Ωστόσο, όπως ανέφερε η πρώην βουλευτής, τα πράγματα δεν είναι εύκολα για να πραγματοποιηθεί ακόμα ένα όνειρο ζωής.

«Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αν σκεφτεί κανείς ότι η λίστα αναμονής είναι πολύ μεγάλη και τα παιδιά που είναι διαθέσιμα προς υιοθεσία εξαιρετικά λίγα», τόνισε χαρακτηριστικά στο «S».

Η ίδια σε συνέντευξή της στο παρελθόν είχε δηλώσει πόσο χρόνο τής πήρε η πρώτη υιοθεσία. Μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει: «Τεσσεράμισι χρόνια με πολύ μεγάλη πίεση από μένα, με συνεχές ενδιαφέρον. Δεν ήθελα να με ξεχάσουν. Ήθελα να δείξω ότι ενδιαφερόμουν πραγματικά. Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις και πώς να το ζητήσεις. Πρέπει να έχεις προϋποθέσεις. ∆εν γίνεται χωρίς προϋποθέσεις. Σημαντικό ρόλο παίζει η ηλικία.

Ήμουν πάρα πολύ νέα σε σχέση με μια γυναίκα 55 ετών για να μου δώσουν ένα παιδί. (...) Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά δεν έχουν λεφτά. Μαζεύουν χρήματα ή στερούνται για να μπορούν να πάνε να κάνουν μια εξωσωματικήΑν ξεκινούσα τη ζωή μου πάλι από την αρχή και είχα το ίδιο πρόβλημα, πάλι τα ίδια βήματα θα έκανα».