Στο πλευρό του Ανδρέα Λοβέρδου βρίσκονται ήδη 85 πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε προσφάτως την πρώτη συνάντηση πολιτικής επικοινωνίας με δεκαεπτά από αυτούς στο Μεταξουργείο, ενώ θα ακολουθήσουν ανάλογες συναντήσεις και με τους υπόλοιπους πολιτικούς.

Το ζήτημα που μονοπώλησε τη συζήτηση ήταν ασφαλώς το μέλλον της παράταξης. Όλοι συμφώνησαν ότι οι εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου αποτελούν ορόσημο για το κόμμα, ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βγει ενωμένο και δυνατό, ότι η συμμετοχή πρέπει να είναι μαζική ώστε να σταλεί μήνυμα νίκης και προοπτικής. Στο πρόσωπο του Α.Λοβέρδου οι συνάδελφοι του βλέπουν εκείνον τον πολιτικό, με τον οποίο μαζί θα μπορέσουν να κάνουν την παράταξη μεγάλη ξανά και εκείνον που θα εκφράσει με τον καλύτερο τρόπο τις αρχές της σοσιαλδημοκρατίας ώστε το ΠΑΣΟΚ να αποτελέσει κεντρική πολιτική επιλογή της κοινωνίας.

Ποιοι πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές έδωσαν το παρών 

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση παρόντες ήταν οι: Παναγούλης Στάθης, Αποστολίδης Λουκάς, Ασκητής Θάνος, Βαρδίκος Πυθαγόρας, Γιαννακόπουλος Γιάννης, Θεοδώρου Χρήστος, Καρράς Γιώργος, Κλαυδιανού Μαρία, Γιάννης ΔημαράςΛάλος Κανέλος, Λιντζέρης Δημήτρης, Μαλιώρη Μένη, Μποτόπουλος Κώστας, Παπαγεωργίου Θανάσης, Παπαδάτος Γιάννης, Τζιόλας Λευτέρης, Τσιρώνης Δημήτρης.

Στο δείπνο παραβρέθηκαν επίσης οι νυν βουλευτές που στηρίζουν την υποψηφιότητα Λοβέρδου Νάντια Γιαννακοπούλου και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα όλων των πρ.βουλευτών που μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο δίνουν τη μάχη για την ολική επαναφορά με το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα.