Η πρώην διευθύντρια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και επί σειράν ετών στενή συνεργάτιδα του Γ. Παπανδρέου, Ρεγγίνα Βάρτζελη, μας διαβεβαίωσε πως οι σχέσεις της με τον πρώην πρωθυπουργό παραμένουν άριστες.

Αφορμή για να προχωρήσει σε μια τέτοια διευκρίνιση στάθηκε ένα σχόλιό μας την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο είχε ως πηγή πληροφόρησης κάποιους συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού. Οι οποίοι στο ερώτημα εάν ο Γιώργος Παπανδρέου σκοπεύει να αναλάβει πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό όσων στελεχών του ΠΑΣΟΚ «αυτομόλησαν» στον ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια, όπως συνέβη με τη Ρ. Βάρτζελη, μας μετέφεραν ένα κλίμα δυσαρέσκειας προς το πρόσωπό της. Δηλαδή πως ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλει ούτε να τη βλέπει.

Η κυρία Ρεγγίνα Βάρτζελη, εμφανώς ενοχλημένη και στεναχωρημένη, επειδή κάποιοι στο επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού έχουν την εντύπωση αυτή, μας ενημέρωσε ότι η ίδια δεν είναι εχθρός του Γ. Παπανδρέου, οι σχέσεις τους δεν έχουν διαρραγεί και συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να έχουν τακτική επικοινωνία.