Στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και την εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε η δημοσιογράφος και βουλευτής Άννα Καραμανλή.

Η ίδια αναφέρθηκε στα πισώπλατα χτυπήματα στην καριέρα της ενώ έκανε λόγο και για τις συμβουλές που της δίνουν τα παιδιά της.

«Στην ΕΡΤ χτυπήθηκα κάτω από τη μέση από γυναίκα. Σε μεσημεριανό δελτίο με τον Γιώργο Συριόπουλο και την Τατιάνα Στεφανίδου, έπιασε την Τατιάνα νευρικό γέλιο κι εγώ παρουσίαζα γελώντας με αναφιλητά. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όταν κλήθηκα να ψηφίσω την απόλυσή μου από την ΕΡΤ. Είμαι πολύ αγχώδης, άλλα το διαχειρίζομαι, δεν έχω εμπιστευτεί ειδικό, έχω κάνει ψυχανάλυση στα 30».

Χαρακτήρας και προσωπική ζωή

«Κλαίω, είμαι ευσυγκίνητη με τα παιδιά μου και τα παιδιά γενικά και τους ηλικιωμένους. Κλαίω και όταν με πνίγει το δίκιο μου. Δε νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν η προσωπική μου ζωή, αφορά στην Άννα. Είμαι μονογονέας, ως εκ τούτου δεν ήθελα να δίνω δικαιώματα. Τα παιδιά μου ασκούν πολύ σκληρή κριτική, η κόρη μου λέει πρέπει να ντύνεσαι, να βάφεσαι. Ο γιος μου με έβαλε να ξεκινήσω τένις».

Και συμπληρώνει, «Οι άνδρες με πλησιάζουν άλλα πρέπει κι εγώ να αισθανθώ, αν είμαι απόμακρη δεν μπορεί να γίνει το επόμενο βήμα. Ποτέ μη λες ποτέ για την προσωπική ζωή, θα ήθελα έναν σύντροφο που να με καταλαβαίνει και να με στηρίζει».

Δείτε το σχετικό βίντεο