Δύο κυρίες της κυβέρνησης βρέθηκαν στην Κρήτη υπενθυμίζοντας το ενδιαφέρον του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ιδιαίτερή του πατρίδα. Πρόκειται για την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, και την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα, οι οποίες προστέθηκαν στη μακρά λίστα κυβερνητικών στελεχών που έχουν επισκεφθεί ή θα επισκεφθούν το νησί, προκειμένου να λύσουν προβλήματα, αλλά και να ενισχύσουν την προσπάθεια της Ν.Δ. να επεκτείνει την επιρροή της ενόψει και πιθανών εκλογικών σεναρίων.

Η κ. Μενδώνη υπέγραψε προγραμματικές συμβάσεις για την ανάθεση των μελετών του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Ρεθύμνου, αλλά και της αποκατάστασης των τειχών του φρουρίου της Φορτέτζας, ενώ συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Ρεθύμνου, Γιώργο Μαρινάκη, και τον δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Την Παρασκευή βρέθηκε στην Κρήτη και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, επισκεπτόμενη δομές υγείας του νησιού, όπως τα Νοσοκομεία Νεάπολης και Αγίου Νικολάου, αλλά και τα Νοσοκομεία Ιεράπετρας και Σητείας.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να κατέβουν στην Κρήτη και άλλοι υπουργοί και υφυπουργοί, υλοποιώντας τον «γαλάζιο» σχεδιασμό για συνεχή παρουσία της κυβέρνησης σε μια περιοχή που είναι (;) προπύργιο του ΣΥΡΙΖΑ και του παλιού ΠΑΣΟΚ.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 19/3