Την εκδήλωση για την έναρξη των εργασιών στον πολύπαθο αυτοκινητόδρομο Πάτρα - Πύργος, σχολιάζει η στήλη big mouth του powergame.gr. 

Όπως διαβάζουμε Κυριάκος Μητσοτάκης καταχειροκροτήθηκε όταν ανακοίνωσε ότι ο δρόμος θα φτάσει και στην Αρχαία Ολυμπία, καθώς θα υπάρξει λύση και για το τμήμα Πύργος – Αρχαία Ολυμπία μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης.

Μάλιστα, η στήλη σχολιάζει και μια στιγμή από την ομιλία του αρμόδιου υπουργού Κώστα Καραμανλή, ο οποίος αναφέρθηκε στην απίστευτη μεθόδευση του ΣΥΡΙΖΑ που πήγε να φτιάξει σύστημα στα media σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας με την εγκληματική απόφαση να ακυρώσει τον διαγωνισμό Χρυσοχοΐδη για το Πάτρα – Πύργος, σπάζοντας στη συνέχεια το έργο σε οκτώ κομμάτια ώστε να πριμοδοτηθεί ο δόλιος ο Καλογρίτσας και να τους φτιάξει κανάλι κι όχι μόνο.

Δείτε τι γράφει το big mouth

Με ένα bonus προσήλθε χθες στην Ηλεία ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της λιτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για την έναρξη εργασιών στον πολύπαθο δρόμο Πάτρα – Πύργος. Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταχειροκροτήθηκε όταν ανακοίνωσε ότι ο δρόμος θα φτάσει και στην Αρχαία Ολυμπία, καθώς θα υπάρξει λύση και για το τμήμα Πύργος – Αρχαία Ολυμπία μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης. Φανατικός αναγνώστης της στήλης μού έκανε ένα σωστό σχόλιο: «Με Μητσοτάκη πρωθυπουργό και Καραμανλή – Καραγιάννη στο υπουργείο Υποδομών, η Ολυμπία Οδός θα πάψει να είναι κατ΄ ευφημισμόν Ολυμπία», καθώς όπως και να το κάνουμε το να ονομάζεται ο αυτοκινητόδρομος Ολυμπία Οδός και να φτάνει μέχρι την Πάτρα είναι ένα δυσάρεστο αλλά κυρίως κοστοβόρο (δυστυχώς και σε ανθρώπινες ζωές) παράδοξο.

…και η ατάκα Καραμανλή για τον Καλογρίτσα

-Σε υψηλούς κι ιδιαίτερα επιθετικούς τόνους κινήθηκε σε ένα σημείο της ομιλίας του ο συνήθως ήπιος Κώστας Καραμανλής. Όταν, δηλαδή, αναφέρθηκε στην απίστευτη μεθόδευση του ΣΥΡΙΖΑ που πήγε να φτιάξει σύστημα στα media σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας με την εγκληματική απόφαση να ακυρώσει τον διαγωνισμό Χρυσοχοΐδη για το Πάτρα – Πύργος, σπάζοντας στη συνέχεια το έργο σε οκτώ κομμάτια ώστε να πριμοδοτηθεί ο δόλιος ο Καλογρίτσας και να τους φτιάξει κανάλι κι όχι μόνο. Έχει δίκιο ο Καραμανλής, καθώς η επιλογή Τσίπρα – Παππά – Σπίρτζη κόστισε πέντε χαμένα χρόνια και πολλές ανθρώπινες ζωές. Αν δεν είχε συμβεί αυτό, χθες λογικά θα εγκαινιαζόταν τελειωμένο το έργο και δεν θα ξεκινούσε απλά η κατασκευή του. Αυτά για την ιστορική μνήμη.