Σε στενό κύκλο πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, στο «Ίδρυμα Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», στη Φιλοθέη.

Με τη συμπλήρωση 24 χρόνων από την απώλεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος απεβίωσε στις 23 Απριλίου 1998, στην επιμνημόσυνη δέηση παρευρέθηκαν η οικογένειά του, λιγοστοί φίλοι και οι επιστήθιοι συνεργάτες τους. Παρόντες ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, οι πρώην Πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, οι Υπουργοί Κώστας Αχ. Καραμανλής και Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, οι βουλευτές της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης και Γιώργος Κουμουτσάκος, ο πρώην Επίτροπος της ΕΕ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο πρώην Υπουργός, Γιώργος Αλογοσκούφης και η Λίζα Έβερτ. 
Παρόντες, βέβαια, ήταν τόσο ο Πρόεδρος του «Ιδρύματος Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», Πέτρος Μολυβιάτης, όσο και ο Αντιπρόεδρος, Αχιλλέας Καραμανλής, αλλά και ο στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, Θεόδωρος Χαριτόπουλος. Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απουσιάζε από το μνημόσυνο διότι την ίδια ώρα είχε προγραμματισμένη συνάντηση με την Πρωθυπουργό της Φινλανδίας.