Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες του 14ου Συνεδρίου της ΝΔ, το οποίο πραγματοποιείται το τριήμερο 6,7 και 8 Μαΐου στο Metropolitan Εxpo. 

Aξίζει να σημειωθεί ότι στο 14ο Συνέδριο θα εκλεγεί η νέα Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, όπου στόχος, όπως έχει επισημάνει και ο γραμματέας της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, είναι η ανανέωση. 

Στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης, για την οποία έχει μιλήσει και ο πρωθυπουργός, νέα πρόσωπα και στελέχη της ΝΔ βγαίνουν μπροστά και αναλαμβάνουν ρόλο στην κεντροδεξιά παράταξη. Ένας από αυτούς είναι ο Θεσσαλονικιός Γιάννης Παπαγεωργίου, ο οποίος θα είναι υποψήφιος για την πολιτική επιτροπή.

Ποιος είναι ο Γιάννης Παπαγεωργίου

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1990. Αποφοίτησε το 2008 με αθλητική υποτροφία έχοντας κατακτήσει δύο πανελλήνια πρωταθλήματα μπάσκετ με την ομάδα των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη ενώ έχει αγωνιστεί και σε εθνικές κατηγορίες ως επαγγελματίας παίκτης.

Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Management & HR του Πανεπιστήμιου Sheffield. Επίσης, είναι κάτοχος διπλώματος σε social media and digital marketing από το Deere College.

Έχει εργαστεί 6 χρόνια στον κλάδο των μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων στον τραπεζικό τομέα ενώ σήμερα είναι οικονομικός διευθυντής ιδιωτικής εταιρείας.

Είναι αναπληρωτής πρόεδρος στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Πολιτικών Μελετών “Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης” και μέλος της επιτροπής αναπτυξιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαιρικών σωματείων Θεσσαλονίκης.

Στη Νέα Δημοκρατία είναι υπεύθυνος για τα στελέχη του Μητρώου Στελεχών Α΄ Θεσσαλονίκης.