Από την Google στο ΕΒΕΑ και από εκεί στο ΟΑΚΑ.  Ένα μίνι σπριντ έκανε σε λιγότερες από 24 ώρες ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας.

Τη Δευτέρα πραγματοποίησε επίσκεψη στο BCA College, όπου συζήτησε με στελέχη και μέλη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών. Η ΕΕΝΕ μάλιστα, υπέγραψε και μνημόνιο συνεργασίας με το Elevate Greece για να υποστηρίξει τις νεοφυείς επιχειρήσεις και το οικοσύστημα καινοτομίας.

 Λίγο αργότερα στην Τεχνόπολη μίλησε στην εκδήλωση για την επισημοποίηση της συνεργασίας του Science Agora με την Google. Το Science Agora αποτελεί την πρώτη σύμπραξη 5 επιστημονικών ιδρυμάτων (Δημόκριτος, Αθηνά, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ΕΠΙΣΕΥ) στην Ελλάδα για τη δημιουργία κεντρικού κόμβου μεταφοράς τεχνολογίας. Η Google στηρίζει τη σύμπραξη οικονομικά στο πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης για ομάδες που θα υλοποιήσουν καινοτόμες ιδέες στον τομέα Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

 Το απόγευμα, στο κτήριο του ΕΒΕΑ, ο Δήμας παρουσίασε μαζί με τους Υπουργούς Σταϊκούρα και Χατζηδάκη το βιβλίο του Δημήτρη Λακασά «Άνθρωπος 4.0», όπου μίλησε για την επίδραση της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης στην καθημερινότητα μας.

 Τέλος, το βράδυ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για την επίσημη παρουσίαση του Ράλλυ Ακρόπολις, όπου απηύθυνε χαιρετισμό και μίλησε για την μεγάλη επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού που φιλοξενεί και πάλι το διεθνές event του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για το «Ράλλυ των Θεών» εδώ και πολλά χρόνια.