Σε γνωστό στέκι του κέντρου με «γαλάζιους» βουλευτές από την Αττική και την Περιφέρεια βρέθηκαν ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό, Γιάννης Μπρατάκος και ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, μετά το δείπνο που παρέθεσαν με όλους τους βουλευτές της Κεντρικής Μακεδονίας, ενόψει ΔΕΘ στη συμπρωτεύουσα.

kllkllk

Έτσι, μπορεί οι εκλογές να είναι μακριά, όχι όμως τόσο, ώστε ο κομματικός μηχανισμός να μην βρίσκεται σε κίνηση. Και ενώ ο Γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης συνεχίζει την δυναμική δράση σε συνεργασία με τα κομματικά και κυβερνητικά στελέχη, η προσωπική επαφή είναι πολύ σημαντική και κάνει ακόμα πιο έντονο το καλό κλίμα μετά τη ΔΕΘ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσουν κι αλλά τραπέζια και με τα υπόλοιπα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

voulll

Το «παρών» στην πρόσκληση έδωσαν ο Τάκης Θεοδωρικάκος, η Νόνη Δούνια, ο Σπήλιος Λιβανός, ο Γιώργος Στύλιος, η Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Θανάσης Μπούρας, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, η Σοφία Βούλτεψη, ο Κώστας Μπλούχος, ο Σταύρος Κελέτσης, ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Μάξιμος Σενετάκης, η Μαρία- Αλεξάνδρα Κεφάλα, ο Παναγής Καππάτος, ο Χρήστος Κέλλας, ο Χρήστος Μπουκώρος και ο Μίλτος Χρυσομάλλης.