Οσοι βρέθηκαν στο Βελλίδειο πριν από την ομιλία του πρωθυπουργού μίλησαν για κλίμα συσπείρωσης της Ν.Δ. και πρωτοφανούς μαζικότητας. Χιλιάδες «γαλάζια» στελέχη απ’ όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για την ομιλία Μητσοτάκη.

Οχι μόνο η παρουσία του απλού κόσμου, αλλά και η παρουσία των πρώην πρωθυπουργών, του πρώην προέδρου Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σύσσωμου του Υπουργικού Συμβουλίου, πλήθους κοινοβουλευτικών και αυτοδιοικητικών έδωσαν μήνυμα ενότητας. Τα εύσημα αποδόθηκαν πρωτίστως στον γραμματέα της Ν.Δ., Παύλου Μαρινάκη, τόσο για την προσέλευση όσο και για τον συντονισμό δράσεων, εκδηλώσεων και περιοδειών σε όλη τη Μακεδονία και Θράκη, όλα υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Μπρατάκου.

Στο κομμάτι της κινητοποίησης των στελεχών η συμβολή του γραμματέα Οργανωτικού, Στέλιου Κονταδάκη, ήταν καταλυτική, όπως άλλωστε και της ΟΝΝΕΔ, η οποία πρωταγωνίστησε στην ενθουσιώδη υποδοχή του πρωθυπουργού στο Βελλίδειο, με τον πρόεδρό της, Ορφέα Γεωργίου, και τους νέους της Βόρειας Ελλάδας να δίνουν βροντερό «παρών». Σημειώνεται ότι την επικοινωνία του μηνύματος της ομιλίας ανέλαβε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ., Νίκος Ρωμανός, στα social media.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 17/9