Όλα στην… μπετονιέρα της αντιπολίτευσης, όλα στο βωμό του προσεταιρισμού των καλοπροαίρετων πολιτών της χώρας μας, οι οποίοι αδυνατούν, λόγω ευγένειας και ήθους, να αντιληφθούν ότι υπάρχει μία αξιωματική αντιπολίτευση σε αυτή τη χώρα, η οποία δεν έχει αναστολές όσον αφορά τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας… Ακόμη και όταν αυτή η πραγματικότητα αφορά τους ασθενείς και τα νοσοκομεία του ΕΣΥ όλης της χώρας; Ακόμη και τότε…

 Διαβάζουμε στην “Αυγή” ότι με εντολή του υπουργείου Υγείας μειώνεται, αν δεν κόβεται εντελώς η θέρμανση στα ιδρύματα και οι νοσηλευόμενοι ασθενείς κουλουριάζονται με όσες κουβέρτες βρουν διαθέσιμες, προκειμένου να μην παγώσουν.

 Θυμίζουμε ότι το υπουργείο Υγείας έλαβε πρόσφατα μία πολύτιμη δωρεά από τα Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. (ΕΛΠΕ Α.Ε.), προκειμένου να αγορασθεί επιπλέον πετρέλαιο για τη θέρμανση νοσοκομείων του ΕΣΥ όλης της χώρας, ιδιαιτέρως των νοσοκομείων παίδων της χώρας μας.

 Μας λένε, λοιπόν, ότι το υπουργείο Υγείας ζεσταίνει μέρος των ιδρυμάτων και αφήνει στο… ψύχος και την εγκατάλειψη τους νοσηλευόμενους σε άλλα νοσοκομεία της χώρας ασθενείς.

 Όλα στην… μπετονιέρα.